Agolutin a ovulace ...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36310 28.10.2011 19:57

Dobrý den a ahoj , jsem mladá holčina co si myslela že vysadí antikoncepci a do měsíce bude těhotná ...ale omyl ! :( Od května neberu tablety, MS jsem měla normální ale stále těhu se nedostavovalo .. moje MS 15.srpna byla poslední ..pak jsem se jí nedočkala, Tak jsem jela na injekci a kontrolu, těhotná nejste a tak píchnem Agolutin , zněl verdikt DR..jsem dostala injekci, ale MS nepřišla , tak jsem si jela pro další, MS přišla hned druhý den, ale tak strašně slabá ... byla jsem objednaná rovnou na 26.října k DR na ultrazvuk... prý mám zvětšnou stěnu dělohy a prokrvenou sliznici , nebo co, ale těhu nejsem :( a tak se chi zeptat a poradit, mám tento měsíc hlídat ovulku , pokud nějaká vůbec bude , když jsem neměla MS skoro 2 měsíce ?? A to budu mít na dále takto cyklus rozházený ?? ..děkuji za názory a rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja mela menstruaci po vysazeni prasku po 50 -55 dnech. a to 9 mesicu a pak sem nahodne otehotnela. jen jednou sem si sla na injekci. ono telo nez se vrati do puvodnich koleji to jete bude dlouho trvat. a ten kdo otehotni prvni mesic po vysazeni muze byt ale myslim si ze minimum.ted budes muset na gynekologii vyserit jestli mas ovulaci ci ne.a musi ti nasadit hormony na srovnani. nebo muzes zkusit pit kontryhelovy caj.nekomu pomohl.ale me prirodniho nepomohlo nic.a jinak ja otehotnela 45 den cyklu,coz se mi zda taky jako zazrak.

  • ahoj, to není nic neobvyklého, já brala HA 7 let a pak jsem ji vysadila a myslela si, že když jsem mladá (bylo mi čerstvých 23, tak to půjde samo a ouha! 10 měsíců trvalo než jsem otěhotněla a ještě k tomu jsme si prošli pěknou krizí, kdy manžel první miminko chtěl, pak ne, pak jsem s ním nechtěla spát a nebo ano, ale bez ochrany, no bylo to zajímavé, nicméně štěstí nás potkalo! Přeju, ať tě to taky brzo potká

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist