2500 kcal denně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397704 9.3.2019 21:27

Ahoj, potrebuju spálit 2500 kcal denně ale vubec nevim jakým jednotným pohybem to spálit... Tak prosim o radu kdo s tim ma zkušenosti

  • 10.03.2019 16:23:02 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka29.3.2019 21:43

    A nebude lepší omezit příjem, než takové velké spalování?

  • Je potřeba si uvědomit, že i běžné denní činnosti vedou ke spalování kalorií. Chuze,úklid domácností, i stres. Takže v závislosti i na zaměstnání je teprve potřeba to počítat.
    http://enervit.cz/aktualita-vyziva/energeticka-bilance-jak-pocitat-vydej-energie
    Ale nezapomenout na to, že určitý výdej potřebuje i určitý příjem.

  • Stáhni si do mobilu aplikací kalorické tabulky a zapisuj :) já to tak dělala na začátku a pomohlo mi to si uvědomit co dělám špatně atd . Zadas váhu výšku , požadovanou váhu na kterou se chceš dostat a ono to to vypočítá kolik musíš denně přijmout a kolik spálit aby jsi hubla. Zapisováním potravin a aktivity zjistíš že i jen u umývání nádobí spalujes docela pěkně :-)

  • Ženy ja chápem, kam mierite, ale autorka otázky sa pýta na pohyb, nie na stravovanie ;-) Ideálna je kombinácia kardio a silových cvičení, napríklad 30 minút behu alebo bicykla a 30 minút silových cvičení ako sú drepy, výpady, odporúčam pohľadať niečo čo ti bude vyhovovať na youtube, určite je podstatné, aké sú tvoje problémové partie... Takto je dobré cvičiť obdeň a v dni keď necvičíš môžeš aspoň 2 km prejsť rýchlochôdzou. K tomu potom teda prispôsobiť aj ten jedálniček. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist