vytok a menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30524 10.2.2011 14:03

ahoj je mi dvanact a jeste nemam menstruaci ale vytok mam nekdy bily a nekdy zluty je to priznak prvni menstruace?a jetse sem se chtela zeptat ja sem si strkala prsty do pipky a ted mam srach ze nebudu mit menstruaci odepiste mi prosim zatim dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, neboj se prsty určitě neovlivní to, zda budeš nebo nebudeš mít už menstruaci. Jinak ten výtok...je možné že menstruace brzy přijde, musím říct že si osobně nepamatuju jak moc před první ms jsem měla výtoky

  • Určotě sis nic neudělala, příště si před tím pořádně umyj ruce, abys neměla zánět. Jinak na menstruaci to vliv určitě nemá. Dostaneš ji, až bude tvoje tělo připravené, dřív ne. Mě před mojí první menstruací nebolelo vůbec nic..
    Měla by sis trochu nastudovat ja tělo funguje a co se v něm děje, a pak taky to , jak to s tím sexem a sebeuspokojováním vůbec je..

  • I kdyby jsi si tam strkala cokoliv, tak menstruaci tím nepřivoláš!! Příjde Ti až bude Tvé tělo na to připravené! A to klidně může být i v 15-to letech a nemusí to být hned ve 12-ti! Má kamarádka to totřeba dostala až v 18-ti!
    Jinak co se týká svědí apod. Tak se myj častěji a nestrkej si tam předměty, které tam nepatří, jinak můžeš mít zánět!
    A jestli už máš zánět, tak Ti to tady nikdo nepoví, jediný kdo by Ti to řekl je Tvůj doktor!

  • Ahojky, neboj všechno příjde v čas, až bude na to tělo připravený. Ted bud v klidu. :-)

  • už si teda začínám myslet že to je nějaký vtip a jde Ti jen o legraci...takže....ať si tam strečíš cokoliv, menzes kvůli tomu dřív nepřijde!! Navíc strakáním cizích předmětů do pochvy riskuješ infekci, poranění atd!! Pokud máš problémy se svěděníma pálením, zajdi k lékaři - gynekologovi!! nevím co Ti na těch odpovědích už není jasné, že furt píšeš jak tatar odepište odepište!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist