věštkyně mi řekla, že budu těhotná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #280799 5.8.2014 13:27

Ahoj volala jsem věštkyni a předpověděla mi že do konce roka nebo do 2 let budu těhotná ... nevím zda to dopadne i když si budeme dávat pozor .. co si o tom myslíte? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi takhle: v prvním ročníku na gymplu nám výchovná poradkyně jen tak z legrace "vykládala karty". Spousta věcí, které nám "předpověděla" vyšly. A proč? Kromě toho, že to byla výborná psycholožka, to také byla paní s dobrým čuchem na lidi a dobrým odhadem. Ono není až tak velký problém odhadnou, co se komu v následujících letech nejspíš stane (mladá holka nejspíš bude mít děti, starší lidé zas mívají lecjaké zdravotní problémy atp., není až tak velký problém se trefit). Takže tak, být tebou, tak vykašlu na to sypat zbytečně peníze lidem, kteří zneužívají tvojí důvěřivosti.

  • sestře věštkyně řekla, že bude mít 2 děti. nemá žádné a už ani mít nebude.
    je to o tom, čemu ty sama jsi ochotná uvěřit a vlastně nasměřovat kroky svého života tím směrem. je to možná budoucnost, ale ne jistá a nevyhnutelná. ty sama si tvoříš osud.

  • Je to klidně možné, protože už ti nasadila brouka do hlavy a ty to můžeš psychicky podprahově s antikoncepcí zvrtat a těhotenství si přivodit... Bylo by to ale maximálně způsobené tím, že ty na to budeš neustále myslet, budeš se tím stresovat...
    Nevím, možná je to blbost, ale já jsem vždycky říkala, že budu mít holčičku. Byla jsem 100% přesvědčená dávno předtím, než jsem otěhotněla. Kluka jsem si vůbec nepřipouštěla... a opravdu ji mám ;) ale je to 50:50, tak proč ne ;) :D

  • do konce roku nebo do dvou let??? tak to je fakt vtipný :-)))))

  • Urtica5.8.2014 15:24

    Já se kartami trošku zabývám a můžu říct, že předpovědi jsou jakž takž spolehlivé s časovým určením maximálně do půl roku. Kdo má opravdu ty schopnosti, dokáže Ti říct o Tvém současném životě hodně, přesto se s předpovědí do budoucna nemusí vůbec trefit, protože jen málo věcí je předem jasně daných (podle mě tak 10%), máme poměrně širokou škálu svobodné volby. V kartách může být např. vidět, že potkáš někoho zajímavého, s kým by tam byl potenciál pro hezký vztah,ale jestli spolu budete a bude to dobré partnerství už záleží do velké míry na vás. Myslím, že podobné je to s tím těhotenstvím...spíš bych to brala tak, že pokud si nebudete dávat moc pozor případně se budete snažit, je tam velká šance na početí,ale myslím, že s dvojitou ochranou zkrátka neotěhotníš, i když budeš mít v předpovědi cokoliv.

  • kamaradce se zabehnul syn a jakmile se to dozvedeli veskery vestci tak zacali navrhovat kde by ho mohli najit a nenasli, bohuzel se nasel az za 4dny a uz bylo pozde. Moje mamka byla u dvou vestkyn prvni ji predpovedela zivot na 5 let dopredu a celkem se trefila a potom ta druha temer vubec takze bych tomu az tak neverila :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist