tušení o těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49763 22.11.2011 21:59

Ahoj holky,

jen se chci zeptat (asi je to blbá otázka) ale už se vám někdy stalo, že jste měly tušení o těhotenství a potvrdilo se to ?

S přítelem se o miminko nesnažíme, ale různé změny na sobě pociťuji a tak nějak divně jsem si jistá,vůbec to nechápu!
A mám s toho upřímně strach....
Zítra si jdu koupit test...
A to mám pár dní do MS.. Ale nějaký divný tušení nebo co....

Děkuji za všechny odpovědi.

Omlouvám se asi za hloupou otázku, asi jsem se musela nějak vypodívat, byla bych ráda za vaše příspěvky.

děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já jsem taky věděla, že jsem těhu :-) Nevím, jak je to možné, možná to byla jen shoda náhod :-) Ale každopádně velké štěstí. Také jsem od začátku cítila, že to bude chlapeček, každý se mi smál, ale potvrdilo se to :-) Mamka mi říkala, že při každém těhu to poznala a nějak podvědomě tušila, jestli to bude holčička nebo chlapeček :-) Držím Ti palce, aby to byly // :-)

  • Ahojky já sem se dlouho snažili o mimi s přítelem, měla sem zkoro pokaždý příznaky, ale věděla sem že těhu to není v srpnu se mi nafouklo břicho a já tomu mímu říkala že sem určitě těhu, že to cítím a jsem ženská tak to poznám, na to mi on řekl ať si nic nenamlouvám, že budu neštěstná stoho až to dostanu. Ms furt nikde, tak sem zkusila test, oběvila se tam jen jedna čárka tak já nervní sem začela brečet a trhat krabičku a nejdnou koukám a je tam druhá, věděla sem že to ještě není nic jistýho, ale prostě sem se usmívala a říkala, že mě mateřský pud nezradil, dnes jsem 16+3tt čekáme druhou holčičku tak ti držím palečky ať ti to dobře dopadne a dej vědět ju :-) ;-)

  • Ahojky, s přítelem jsme se snažili cca od půlky září, no a na konci listopadu jsme byli v bazéně a já za ty dvě hodiny byla asi 4x na záchodě, pak mi jeden den v týdnu bylo tak nějak divně, ale ne ráno, ale kolem oběda, tak jsem si dala něco lehčího a hned mi bylo dobře, tak jsem si říkala, že by? To bylo ve čtvrtek, pořád jsem si říkala, nedělej si naděje, pokoušíte se teprve dva měsíce a v sobotu se mi potvrdilo těhu. Teď tu vedle mě řádí tří a půl měsíční klučina. Taky jsem se bála, že si příznaky vsugerovávám, ale tenkrát to vyšlo.

  • ahoj, taky potvrzuji, co píšou holky, obě těhu jsem testovala naprosto klidně, protože něco ve mně vevnitř vědělo, že už se nemusím nervovat... asi my holky máme nějaký ten smysl navíc ;). přeju ti správné tušení!!! a prosím určitě se s náma pak poděl o tu šťastnou zprávu...

  • Taky znám pár případů, že to holky tak nějak vytušili, aniž by měli jiný důvod, prostě jen intuice a udělaly test a bylo to tam. Jedna kamarádka mi říkala, že jí v noci vzbudilo tušení, že je asi těhotná, tak šla ještě v noci na záchod, udělala test...a fakt byla. Mě se zase stalo, že se mi během těhotenství několikrát zdálo, že budu mít holčičku (i když vědomě jsem si přála spíš chlapečka) a opravdu mám holčičku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 592 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist