tělísko Mirena

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321777 24.7.2017 13:26

Ahoj,
už dlouho uvažuji o zavedení tělíska. Brouzdám po internetu a došla jsem k tomu, že je to tak 50 na 50. Dosti ženám nesedne, krvácí/špiní, bolesti hlavy, padání vlasů, přibírání, nechuť k sexu. Ale pak jsou ženy, co jim sedne a jsou spokojené. Nekrvácí a jsou v pohodě. Máte někdo zkušenost?
Asi do toho půjdu, láká mě to představa bez menstruace a ms bolestí. Tak to risknu jestli budu v té "šťastnější" polovině.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já to měla stejně :) zavádění mě teda dost bolelo, bo sem eště nerodila, pár týdnů sem špinila a pak to byla naprostá paráda, žádná menstruace, žádné problémy, neměla na mě žádný vliv :) taky sem si nechala zkrátit provázky, bo přítel je cítil při sexu :) nechala sem si ji taky vyndat po třech letech, a po třech měsících sem otěhotněla :)

  • Měla jsem Mirenu 3 roky (pak jsem chtěla dítě, takže šla ven), na začátku několik týdnů špinění, pak to ustalo a po celé 3 roky jsem ani nemenstruovala, ani nešpinila, na libido to nemělo vliv. Měla jsem lepší pleť :-) Na začátku lékařka kontrolovala usazení tělíska - na druhý den, za 3 dny, za další týden, za měsíc, za 3 měsíce. Pak už jen na pravidelných půlročních kontrolách. Provázky jsem nechala ustřihnout kratší, aby nepřekážely.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist