těhu testy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32390 21.6.2011 20:45

Ahojky holky prosím vás o radu, nejdříve jukněte na můj graf, ze kterého když vidím tak bych brečela, ale už 11 den mám spožděnou MS a trošku tlak v prsou, jenže ta bazální teplota a těhotenské negativní testy nevypadají vůbec těhotensky, poraďte co a jak mám dělat? :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podl teploty to na těhu opravdu moc nevypadá už několik dní klesá a ty testy také nejsou zrovna moc povzbuzující,jak to máš s pravydelností MS poslední dobou,já osobně si myslím žeto těhotenství není ale vydrž ono se nakonec určitě zadaří držím ti palečky pa.

  • Borlova21.6.2011 22:21

    Taky si myslím, že to na těhotenství nevypadá:-(. Zajdi si k doktorovi a ten Ti dá vyvolávačku. Když nebudeš těhotná, tak to dostaneš. Když budeš těhotná, tak to nedostaneš a vyvolávačka Ti neublíží. Zkoušela si těhotenský test Gs mamatest s citlivostí 10? Ten je nejlepší. A když nebudeš těhotná, tak druhá čárka nebude ani trochu vidět. Přeji hodně štěstí, určitě se brzy zadaří:-)

  • alimos22.6.2011 6:40

    Bazální teplota je u každého jiná, ale když klesá před ms nebo v tomto období, nejspíš nepůjde o těhotenství. Nemůžeš hlavně rozumět grafu, když se měříš jeden měsíc. Může za to nejspíš psychika, že máš takové zpoždění. Já jednou měla psychicky krámíky o čtrnáct dní déle (to jsem se jako mladá bála, že jsem těhotná) Po hodině, kdy jsem udělala test, jsem to dostala. Zkus se hodit do klidu. Myslím, že na vyvolávačku je ještě brzy, ale můžeš zavolat na gyndu a poradit se s lékařem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist