těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39174 4.11.2011 20:37

Ahojte holky..v neděli minulého tádne jsem to měla dostat a furt nic..mám to pravidelné jak hodinky..21 jsem spala s přítelem ale beru antikoncepci jenže ten den sem si jí vzala místo v 20:00 až kolem ranních hodin..můžu být těhotná? a po kolika dnech to může doktor poznat?určitě si chci sama doma udelat test ale po jaké době? ( je mi teprvě čerstve 18 dítě by byl sice dárekeček k narozeninám protože se to stalo tu noc ale mám ještě čas tak proto se tak bojím)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek894.11.2011 21:05

    Těhotenský test se dělá při zpožděné MS, takže pokud jsi měla mít MS minulý týden, tak už určitě zkus test a uvidíš :)

  • Ahoj, jestli Ti mešká ms, tak si test udělej a uvidíš, Ms Ti může meškat, protože jsi ve stresu. Taky už se mi stalo, že jsem zapomněla vzít prášek a nic se nestalo, nebo jsem měla antibiotika, ale dávali jsme si pozor. Test si udělej z ranní moči a nejlepší je mamatest10. Tak ať to dopadne dobře.

  • já bych řekla že to zpoždění je spíš kvůli tomu že sis vzala prášek o něco později ;-). Jinak já sem se spřítelem snažila už od 16ti ataky sem v 16ti otěhotněla a v 17ti se mi narodila krásná dcera teď sem v 18ti opět otěhotněla a opět plánovaně v 19ti se mi nejspíš podle doktorů narodí zase dcerka a i když sem byla mladá vše sme s přítelem teď už zkoro manželem zvládli na jedničku máme svůj byt atd. není to tak těžký ;-) (mímu příteli je teď 20 v lednu 21 ;-) ) takže kdyby si náhodou byla nemáš se čeho bát. jinak všici mí spolužačky už mají miminka jedna semnou teď čeká druhý tak dej pak vědět jak ti to dopadlo ;-)

  • mě ukázal test pozitivum uz 10dni po styku. .. ale s citlivosti 10... hodne stesti

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist