těhotenství? nebo co to sakra je?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35936 29.3.2012 12:54

Ahoj holky, potřebuju radu....koukněte prosím na můj chaotický graf....v neděli jsem to měla dostat a nic...PMS se nedostavil, nic mě nebolí, nic mi není, teda trochu mě bolí záda a píchne mě sem tam v podbřišku, jsem unavená a dnes mě hrozně bolí hlava (ale to už je spíš z nervů)..Včera jsem měla slabě pozitivní těhu test (mamatest). Dnes jsem si šla na krev, ale HCG v krvi 0, paní říkala, že prý je moc brzo, že třeba až za 14 dní od vynechání se projeví v krvi....není to nesmysl? co si o tom myslíte? Myslíte, že těhu test může reagovat na ovulaci? že bych třeba teprve teď měla ovulaci a tak brutálně se mi posunul cyklus? včera jsem byla hrozně nadšená, když jsem viděla dva proužky na testu...sice ten jeden byl fakt slabej, ale prostě byl tam.....a dnes jsem hrozně zklamaná a nevím co si mám myslet..... Máte někdo podobnou zkušenost?

Dodatek ke grafu - ty dvě vysoký teploty (10.3. a 16.3.) jsou obě po večírku....vždy po večírku mi to vylítne...ale i když si je z grafu vymažu, tak mi to ovulaci neukáže....teda pokud vymažu první a druhou nechám, tak to ovu ukáže....ale prostě moc je neberu v potaz, když vím, že jsem před tím pila....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych řekla, že taky měříš hodně nepravidelně, proto ti to uvolku vyznačí jen velmi těžko.
    někomu těhu testy reagují na ovulku a někomu zase ovu testu na těhotenství.
    z toho grafu moc nevyčtu, je mi líto, třeba někdo poradí líp. chtělo by to měřit pravidelněji. ovulka bych řekla, že asi ještě nebyla, když máš teploty takto nízko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist