těhotenský test 7. týden

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55141 13.1.2012 14:20

Ahoj, tenhle dotaz pokládám asi hlavně z důvodu potřeby uklidnění a možná byste mi některá měla říct, že jsem úplně blbá a abych se konečně probrala :-).
Dnes bych měla být 6+3 a protože jsem fakt pitomá, zkusila jsem si udělat test a čárka na něm je slabší než řekněme před 14 dny, což mě dost vyděsilo. Na kontrolu jdu v pondělí. Tohle pondělí jsem byla na odběru hcg a hodnota byla zhruba 37000, ale nemám s čím porovnat, protože to byl zatím jen jediný odběr.
Teplotu jsem měla tak těch 37, někdy víc, teď už jí mám 6 dní 36.8-36.9....
Myslíte, že se může intenzita čárky zmenšit, když je už hcg takhle vysoké?A ta teplota je taky ok?
Bude to dlouhý víkend teď pro mě....potřebovala bych asi nafackovat, rozbít teploměr a vypnout internet :-), ale já bych si toho prcka tak přála.....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ach jo:) už tady takových dotazů bylo více. Promin, ale opravdu jsi hloupá..nemyslim to zle! Ale když už vyjde test pozitivní, tak netestuj dál! Je to hloupost a zbytečně se ted budeš stresovat, což v těhotenství opravdu není to nejlepší!!!!! Vykašli se na ten test, nehysterči a počkej na to, až ti těhu potvrdí lékař na uzt. Teploměr už koukej taky zahodit!!!!:) Teplota totiž za čas začne i v těhu klesat...mám ten pocit, že to tak je. Stejně jako Hcg taky nebude věčně vysoké.

  • ahoj, samozřejmě vše potvrdí jedině lékař, ale mám dojem, že jsem to měla podobně a plašila jsem:)). nevím, jestli neplácám nesmysly, ale myslím, že jsi stále ještě na počátku, kdy hcg kolísá... přeju ať dr. při kontrole potvrdí těhu!

  • take jsem to tak mela, opravdu netestuj, pak zbytecny stres

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist