těhot. test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53041 6.12.2011 17:08

Ahojík, chtěla jsem se zeptat, tak jsme se s kamarádkama bavily, o těhotenství a tak..nějaký povídačky že nějaký paní bylo blbě, jela k toktorovi a porodila a tak, že to někdy není k poznání...a že prý slyšely že je dobrý si třeba dělat jednou za čtyři měsíce udělat těhot. test, když má daná žena pohl. styk. co vy na to?
A hlavně když se vlastně provadí, tak kdy? po menstruaci, když je normáloně, nebo nějak předm?
Moc dík za odpověd :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, osobně znám ženu, která brala HA, normálně menstruovala a najednou zjistila, že je v 5. měsíci těhotenství:) Já čas od času testík udělám, ale spíš, když se mi to opozdí...bohužel to mám i s HA malinko nepřesné, takže díky tomu dělám testy jednou za půl roku. A doporučovala bych testovat po menstruaci.

    Zadej si to do googlu a uvidíš, že ti vyjede spousta takových příběhů....

  • ahoj nechápu občas vás ženy co hned tak nehezky komentujete to vás nenapadne že to tu dotyčnou může rozhodit a pak se cítí hrozně?Moje kamarádka menstruovala do 4 měsíce těhotenství takže tu ta možnost opravdu je a ne že ne a nebudu někoho urážet že mu je 12 a tak.

  • znala jsem jednu slečnu, která opravdu zjistila, že je těhotná až rodila, nešlo to na ní vůbec poznat, možná přibrala celkově, ale ne moc a nenarostlo jí břicho, měla normální menstruaci atd.. A další co znám, tak taky zjistila, že je těhotná až v 7 měsíci a to jen díky tomu, že taky přibrala celkově, tak šla na testy ze štítnou žlázou, protože to mají v rodině a řekli jí že je těhotná.... takže jo stát se to může, ale tak nestává se to pořád, takže si myslím, že většina žen to pozná, takže se není čeho bát... :)

  • Tak si laskavě něco zjistěte, než to tu začnete kritizovat;) Já jsem zjistila po třech normálních cyklech se vždy normálně silnou menstruací, že jsem těhule. Je divné, že to žena nepoznala do 9. měsíce, tomu moc nevěřím. Ale každopádně se STÁVÁ že žena normálně menstruuje i když je těhotná a může se stát že když to zjistí, je pozdě na potrat.

  • Pane bože! Opravdu vás nechápu! Slečna se na něco zeptá a vy z ní děláte blbce. Jsou takové případy a jestli je to pravda nebo ne, to se mi můžeme jen domnívat. Každopádně je HODNĚ případů, kdy žena zjistila, že je těhotná třeba až v pátém měsíci.

  • ahojky, holky já nevím, ale přijde mi divné, že paní nevěděla, že rodí... jako stává se, že několik měsíců žena menstruuje i když je těhu, ale nevěřím tomu, že rodila a nevěděla že je těhotná :) ale tak ok, je to možné...test si dělej pokud tě to uklidní, ale myslím, že je to zbytečné, že by jsi to na sobě určitě poznala...teda aspon už tak ve 3 měsíci těhu určitě....

  • Prosímtě, to je pěkná blbost, proč by sis měla dělat test každý 4 měsíce....?? je to blbost, jsou to nesmyslné kecy a fámy, který si vymýšlejí lidi, kteří se nuděj a nemaj co na práci....Těhotenský test se běžně provádí v případě, že ti vynechá menstruace...ale pokud máš menstruaci normálně, tak není důvod si test dělat...Pokud žiješ sexuálním životem a máš strach z těhotenství, tak ber antikoncepci a nemusíš se ničeho bát...a pokud se bojíš i přes antikoncepci, tak k tomu použij kondom a buď v klidu :) Fakt nemá cenu se stresovat takovejma věcma :) stalo se to asi jednou o čem vím já a opravdu nechápu, jak si ta paní mohla nevšimnout, že je těhotná 9 měsíců...muselo jí narůst břicho, vynechat menstruace a spoustu dalších příznaků, kterých si nelze nevšimnout :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist