syndrom polycystickych ovarii

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28452 5.9.2015 23:28

Ahoj nedavno mi doktor rekl ze mam syndrom polycystickych ovarii..... chtela sem se zeptat jestli je tu nekdo kdo ma to same??????... a jakym zpusobem s vami doktor tuto diagnozu resil???? A obzvlast kdyz chci otehotnet a nemam ovu a ani menstruaci pomalu..... :) dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zieglovka6.9.2015 21:24

    ahojky mám taky PCO .... snažíme se o miminko už přes 3 roky .... brala sem clostík ... píchaly mi pregnyl .... brala sem gynex ... nosifol .... byli sme 3x na inseminaci ... cyklus už mám celkem srovnaný a pravidelný a zatím nic ..... teď to zkouším přes bylinky ... tak snad se jednou podaří .... přeju hodně štěstí!!!!!

  • Ahoj, bohuzel je nas tu hodne s timto syndromem. Ja nastesti menstruovala a to vcelku pravidelne. Dle mereni BT probihala I ovulace. Ale prirozene otehotnet se nam nepodarilo. Museli jsme na IVF. Blby je,ze muj tehdejsi doktor to neresil. Ani mi nerekl,ze tento problem mam a rekli mi to az v CARu. Poprve jsem otehotnela duben 2014 (zacli jsme se snazit cerven 2011), podruhe cerven 2014 a po treti unor 2015. Ted uz to snad I dopadne. Drzim ti pesti,pokud nemenstruujes,pravdepodobne ani neovulujes. Poradila bych se s lekarem,jaky je nasledujici postup a pokud by to neresil jako ten muj,vyhledala bych hned odborniky. Nevim kolik ti je,ale ja si ted vycitam,ze jsme cekali tak dlouho a neresili to drive.

  • Ja mám polycysticky zdegenerovany vaječník, tudíž druhý by snad měl být ok. Můj doktor byl taky úžasný, na každé kontrole jen vypisoval diagnózy a nikdy to nějak neřešil, snažíme se teď s novým přítelem rok a naštěstí nová paní doktorka už nám vypsala i spermiogram a já jdu na hormonální profil, pak laparo.Ovu mám, MS taky. Ale mimi ne :/ začala jsem teď brát Gynex, tak budu věřit v sílu bylinek :)

  • Bohužel taky mám PCO:( jsem rok po vysazení antikoncepce. Skoro rok jsem čekala že se MS upraví, protože chodila třeba až po 70 dnech. Nyní jsem byla u lékaře a ten mi napsal Duphaston 16.den cyklu na deset dní. Jelikož se zatím nesnažíme o mimi, tak to mám jen na úpravu cyklu. A otěhotnět se mi prý podaří dle MUDr. jen po umělém:(

  • luci796.9.2015 21:46

    Dobrý večer, můžu Vám vše doporučit hormonální jogu, je to odzkoušené a pomohlo to dost ženám http://www.jogahormonalni.cz/hormonalni-joga/vedecka-studie/ viz. toto, já sama jsem byla na kurzu kvůli hormonální nerovnováze, kterou nemůžu řešit léky. Po třech měsícíh ms jak hodinky a zkrátila se. Ale musíte jít na ten kurz víkendový, kde se to naučíte a pak si cvičíte doma. Není to tak, že docházíte na cvičení. Nebo po absolvování kurzu na opakovací lekce. Nejsou to žádné krkolomné cviky, zvládne každý i méně ohebný.

  • luci796.9.2015 22:03

    http://www.centrum-hormonalni-jogy.cz/dalsi-informace/zkusenosti-s-hj/ tady jsou ještě další ohlasy. Jsem pouze účastnice a registrovaná na tomto webu, takže jsem to zkusila a za mě to funguje, hormonální špinění a cyklus rozhozený a silná ms, vše se upravilo při pravidelném cvičení 3-5týdně 40 min. Když tu čtu jaké máte problémy, které měla i sama cvičitelka, tak jsem vám chtěla jen předat zkušenost, třeba to některou z vás zaujme a zkusí to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist