špinění místo MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60524 17.2.2013 19:58

ahoj, vysazovala jsem prášky tuším začátkem listopadu, a od té doby to mám dost nepravidelně... naposled (cca 6 týdnů zpátky) to přišlo tak nevhod, že jsem prostě MUSELA brát několik dní ty prášky na zastavení a oddálení, a pak jsem je vysadila a bylo to ok, kdybych měla cyklus normální jako při HA, tak už je to asi týden a půl co jsem to měla dostat a nic. poslední dva dny lehce špiním, opravdu lehce... a štve mě to... tak nějak už by se mi hodilo aby to přišlo co nejdřív :-D nějaké nápady co s tím? když se mi taková podobná situace stala naposled, špinila jsem 14 dní v kuse.... co takhle ta vyvolávací injekce? nebo tohle je všechno a pokračování zase za měsíc? nevím :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus si koupit v lékárně nebo někde v bylinkářství kontryhleový čaj (kontryhelové listí). Je to bylina, která pomáhá srovnat cyklus. Čaj z ní není ani hnusnej, chutná normálně a s medem moc dobře. Dávej si ho každý den aspoň hrneček a uvidíš, že pomůže srovnat cyklus. Ale ten akutní problém to nevyřeší, to zkonzultuj radši s gynekologem, možná by byla vyvolávačka vhodná.

  • Udelej si tt.A pokud bude negativni tak si kup kontrihelovy caj.Pij ho 2xdenne 3m.v kuse.A az se ti to srovna tak jen 1-14dc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist