spermio-nepohyblivé

Otázku položila: Bývalá uživatelka #15029 11.2.2011 20:20

Ahojte holky,
chtěla bych se zeptat, včera nám přišly výsledky spermia. Všechno ok, ale pohyblivost na místě :-( Nemáte s tím někdo zkušenost? Jaké vitamoše vám zabraly? No, a je fakt, že už chce přestat kouřit. KONEČNĚ!!!
Děkuju ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pohyblivost na místě?? To jako že frajeři ani nehnou brvou? :) Nejvíc se doporučuje vitamín E + selen + zinek (dá se sehnat i v jedné tobolce tohle všechno). A pak jsou různé další přírodní přípravky, jako maca, kotvičník...taky koenzym Q10 a vitamín C se doporučuje. Záleží, kolik chcete investovat. Viděla jsem třeba dražší pilulky, kde bylo skoro všechno, co jsem vyjmenovala, plus ještě něco navíc, ale už to bylo třeba 800,- na 2 měsíce apod. A s tím kouřením to bude asi potřeba přestat no...k tomu pravidelný pohyb, žádný horký koupele, volný trenýrky, nechlastat a myslím, že změna přijde :)) Jestli máš chlapa, co je ochotnej tohle pro mimi udělat, tak je to super.

  • vynikající se selzink, určo to kouření, minimalizovat alkohol, omezit koupele v horké vodě, a pokud nosí slipy...vyhodit a nakoupit trenky :-)

  • Ahoj, souhlasím s holkama, a ještě bych doporučila Energy man od Swiss. Manžel ho bere + selzink a spermiogram se zlepšil na normospermii... :0) Misa

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist