sladkosti

Otázku položila: Katka177 25.6.2011 10:14

Ahoj holky, zase trochu jinak. :-)
Máte nějaký tip jak přestat jíst sladké? Já to vydržím tak dva dny a pak musím dohnat co jsem za ty dva dny neměla. Dneska už to byly 2koblihy a donuty :-( v lékarně mi dali nějakej chrom ale to nepomáha. S nehtama už jste mi pohohly :-) Neptám se proto že bych chtěla hubnout, ale proto že nechci kynout, zdrav.problémy.. kvasinky, atd, žízeň :-( a pevná vůle mě minula obloukem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj Kati, měla jsem podobný probléma spolehlivě to u mě vyřešilo těhotenství :-) nemám na sladký vůůůbec chuť :-D
    ale jinak existují preparáty v lékárně, které tu chuť na sladké omezují,...ale teď si nemůžu vzpomenout na názvy - jsou to nějaký vitamíny tuším...tak ty mi tenkrát docela pomohly

  • Mně jeden fyzioterapeut řekl, že chuť na sladké způsobuje nedostatek vápníku a hořčíku. Tak jsem si kdysi koupila v lékárně takovou trojkombinaci vápník-hořčík-zinek, zobala jsem to docela dlouho a zabralo to. Sice ne hned, asi tak za měsíc, možná i za dýl, ale asi to fakt bylo tím. Tak vyzkoušej.

  • Simea25.6.2011 11:42

    Zkus omezit maso. Bylo mi receno, ze je to protipol ke sladkymu... a je pravda, ze kdyz nejim maso chut na sladke nemam.

  • Ahojky,
    u mě se osvědčily žvýkačky. Jakmile se dostaví chuť na sladké, tak si jí dám a později si tělo odvykne na sladké a nebudeš potřebovat žádné pomůcky. Přijde mi to jako jedno z nejlevnějších řešení :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist