slaba druha carka po limitu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25932 7.2.2012 7:46

Ahoj holky, vcera som mala dostat MS a nic, poobede som skusila test citlivost 10 , a po 10 min.sa ukazala slaba druha carka, bol to nejaky test verto alebo tak nejak sa volal, v lekarne nemali mamatest ( vetky som uz asi vykupila 8-. )
ale je to vraj tak dobry test ako mamatest, neviem ma to zmysel skusit este zajtra rano testovat?Teda ak MS nedorazi s meskanim :-( Nemala by uz byt v den (ne)ocakavanej MS ta druha ciarka silnejsia?
Ovu bola podla grafu 23.1.12 a aj sme sa tulili s priatelom, tak dufam ze to mohlo dopadnut.
Bazalka mi dnes klesla na 36,8 tak neviem :'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zvlášt, když je to tak brzy v době vynechané MS, tes bys měla dělat určitě jen z raní moči. Tento výsledek z raní moči bych brala, každopádně jako negativní (vesměs i v návodech je psáno, že na čárky po limitu se nemá brát žádný zřetel-mě se také tak ukázala a těhotenství to nebylo, ba naopak, chvilku na to jsem dostala MS-mám ji nepravidelnou a netestovala jsem v nejpozdější termín), když je to z moči po o., tak to může být zkrelené, musíš otestovat znovu a ráno

  • alimos7.2.2012 8:26

    Ta teplota nijak moc neklesla dle tvého grafu...ještě není nic ztraceno :) Zkus testík ráno ;)

  • Mně se tvůj graf zdá téměř ukázkový :-) Uvidíš jestli klesne teplota i zítra, ale zatím to vypadá dobře. Já jsem měla taky úplně slaboulinkou druhou čárečku z ranní moči až půl dne po limitu (13DPO), večer na dalším testu byla o malinko silnější, druhý den ráno už byla vidět a další den dálnice :-) Nikdy jsem ani slabounkou čárku neměla, až teď, když čekáme miminko. Myslím si, že jakmile je druhá čárka alespoň trošku vidět, těhu jsi. Teď už se tam mimísek jen musí pořádně zavrtat a vydržet ještě aspoň 8 měsíců :-) Držím palce!

  • Ahoj, sice se říká, že po limitu se to nemá brát, ale kamarádka mi říkala, že měla podezření, že je těhu, tak si udělala test a byl negativní, tak ho vyhodila a nakonec se šla podívat do toho koše a byl tam duch po limitu, dnes už má miminko. Takže nemůže to být stoprocentní, ale šance tu je. Udělej si mamatest 10 z ranní moči a uvidíš, držím pěsti a přeji hodně štěstí.

  • Když se ukáže druhá čárka, byť i po limitu, bývá to skoro vždy těhotenství. Držím palce! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist