sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38769 15.5.2011 13:54

cauvec holeny, mam takovej intimnoš dotaz ..v dobe menstruace mate s pritelem sex?... jestli ano.. muzou z toho byt nejake potize, nebo jsou nejaka rizika, která obvykle nejsou tak velka??? a jak to snasite? v pohode, nebo z toho mate divny pocit?.. ja se dycky stydim, ale pritel rika ze nemam duvod

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím, že během ms jsi náchylnější k infekcím, tak určitě dodržovat hygienu. Přítel mi říká, ze by mu to nevadilo, ale já bych to nepřekousla, prostě když to mám tak nic! :D... ale znám lidi, který to nikdy neřešili... žáleží opravdu čistěna tobě...

  • petulinkaa1315.5.2011 15:09

    v dobe MS taky sex provozujeme s manželem a nevadí nám to :-) nemam to tolik,že by kolem me byli kaluže krve,takže v pohodě :-) ale styk je pri tom příjemnější :-)

  • Nevím, jak to říct, ale když víme, že nemůžu, tak vlastně chceme ještě víc. :D Poprvé to bylo zvláštní pro oba, já jsem se dost styděla, ale pak mi došlo, že není proč, a myslím, že nás to oba ještě mnohem více sblížilo. :) Takže to děláme normálně a je to v pohodě. :)
    Nejlepší je to ve sprše, kde se nemusíš s ničím otravovat :), ale jde to i v posteli, když si pod sebe dáš nějakou silnou vrstvu ručníku nebo tak.. Záleží ale taky na tom, kdy je to v průběhu MS.. První dva dny to mám nejsilnější a hodně mě i bolí břicho a v podbřišku, takže to se nic neděje. Ale další dny v pohodě. ;) Jen dbát na zvýšenou hygienu, jak už tu bylo zmíněno, hrozí větší riziko infekce.

  • dzusinka15.5.2011 14:06

    Přes menstruaci sex nevadí. Pokud vám to nevadí esteticky, tak pokud se dodržují hygienická pravidla jako vždycky, tak zvýšené zdravotní riziko nehrozí. Já jsem při menstruaci víc nadržená než jindy, takže stud jde stranou.

  • Katka17715.5.2011 14:18

    jednou jsme to dělali, nevadilo mi to, ale když jsem rozsvitila, no fuj. kam se hrabal řezník. Tak už mi to vadí a jemu asi taky. jinak rizika jsem žadný neslyšela. Ale je to divný :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist