růst prsou

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35277 7.9.2011 12:35

Ahoj,
mám dotaz ohledně růstu prsou. Je mi 26, mám již dítě, odkojené, prsa se mi po zkončení kojení zmenšila cca o číslo, což jsem na jednu stranu vítala, ale po zhubnutí jsem přišla i o další cm, což už tak vítanou změnou není.
Brala jsem HA Pramino a měla jsem pocit, že se mi prsa maličko zvětšila, možná to byla jen nějaká moje sugesce, každopádně i můj přítel říkal,že po kojení na tom nejsem zase tak špatně s velikostí ani tvarem.
Začala jsem zase hubnout a prsa se opět zmenšila, tak jsem začala brát Stimulen, 2 měsíce a prsa pobolívala, byla nalitější, ne větší myslím, ale pevnější, partner si změny také všiml a líbila se mu. Jenže potom jsme jej vysadila v naději, že prsa zůstanou taková. No bohužel opak je pravdou, do toho jsem ještě musela změnit HA, teda doktor mi HA změnil, že již beru Pramino dlouho ( cca 6 let ale s asi půl roční přestávkou 2x během těch let ). Momentálně beru druhé plato Softinelle, což má být prý identická náhrada za Pramino, jenže během prvního měsíce jsem přibrala 4 kila , takovou "žravku" nemívám ani před menstruací, pleť se mi trochu zhoršila a prsa jsou placatá a skleslá grater , prostě jako kokr uši grater . Koukala jsem na různé rady, od masáží, přes potravin.doplňky až po plastiku atd., což je ale pro mne veeelmi nákladné.
Nechci mít 4 prsa, ale zdravé dvojky, jako dřív, hezké a pevné, když si vzpomenu, jaké prsa jsem měla před otěhotněním a kojením, je mi do breku. Vím samozřejmě, že už to nikdy nebude jako dřív.
Budu moc vděčná za jakoukoliv radu, ať už masáž, tabletky, čaje, krémy, cokoliv, co by aspoň trošku pomohlo a co nebude v řádech desetitisíců.
Moc děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S těma prsama ti neporadím, ale je mi divné, že po softinelle přibíráš...protože je to napodobenina yasminelle a po té se spíš hubne, nebo se váha udržuje. Já to také beru a zhubla jsem 5 kilo (dřív jsem brala diane 35 a při ní jsem je nabrala). S těma prsama...mě se po femodenu krásně zvětšila a zpevnila;) zkus najít na netu nějaké cviky, ale nevím jestli ti to pomůže, jinak krémy bych určitě nezkoušela, to je zbytečné vyhazování peněz, ani tabletky a čaje...jsou to blbosti, do kterých rvou ženský prachy a nepomahá to...uznej, kdyby to k něčemu bylo, tak máme všechny nádherná prsa.

  • Ahojky, kojím a mám pocit, že to potom bude následovat i u mě. Myslím, že vzít si plastiku na splátky by mělo největší účinek ! Ale mohly by ti maličko pomoct dámské kliky, případně ty stejné pohyby cvičit jakoby o stěnu, či cvičení s gumou. A viděla jsem kdysi dokument, že existují masáže, kdy masíruješ bříško, podpaží a dekolt směrem k prsům a bradavkám. Tím by se měl nějaký tuk dostat do prsou. Nevím nakolik je to reálné a jak často a jak dlouho bys musela takhle cvičit, aby tomělo účinek. Kdybych to chtěla zkusit, tak alespoň 3-krát denně a relativně dlouho, než se tuk prohřeje a pohne. Nebo k tomu použít nějaký hřejivý gel ;-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist