prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37637 13.3.2011 21:18

Od té doby, co jsem začala brát prášky, mi vyrostly prsa, což je normální, protože jsem celkově začala víc jíst. Snažím se zhubnut, svým způsobem tlustá nejsem, ale ty prsa nenávidím. Pokud začnu ještě více sportovat ( aspoň 6x týdně)- běh, plavání, posilovna, je možné že se mi zpevní a zmenší? A ještě poupravím jídelníček.. je to přece jen tuk.. děkuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvar prsou lze ovlivnit jenom z části. Pokud je máš povislá, nic moc s tím neuděláš. Ani když budeš cvičit, nebudeš mít krásná kulatá prsa, jako mají jiné ženy. Možná je cvičením lehce zpevníš, ale nevkládej v to příliš velké naděje. A pozor, když zhubneš, mají prsa tendenci hubnout také. A pokud ti zmizí tuk z prsou, můžou působit ještě více povislým dojmem. Myslím si, že se na to musíš dívat z jiné stránky. Některé ženy mají např. každé prso jinak velké. Oproti tomu jsou mírně povadlá prsa malicherný problém :-) A nemyslím si, že antikoncepce ovlivňuje chuť k jídlu. Dneska jsou antikoncepce opatřeny tak malým množstvím hormonů, že tvrzení o tom, že přibírám, protože ji užívám, je mýtus. Alespoň tedy podle mého názoru.

  • Kliky. Normální pánské kliky. Prsa se ti jak zmenší, tak zpevní. Říká se, že holky by je dělat neměly, ale právě proto, že pak prsa "mizí". Nebude to nijak drastické, ale je pravda, že když jsem svého času dělala 60 kliků denně, měly úplně jiný tvar i velikost. Jen to ale chce nepřestávat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist