prosím moc o radu!

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 25.2.2011 12:56

Ahoj holky,chci poradit,jestli s tím máte nějake zkušenosti. Dlouhou dobu už trpím na záněty,výtoky. Chvili dobrý a zas je třeba doba kdy mě trápí špinění a tmavé vytoky. Dva roky jsem nebrala Ha,ptz jsem si myslela že to mám i toho,a myslím že to bylo o něco lepší. Ale začala jsem mít vytoky i trochu krve tak jsem šla k doktorce a ta mi řekla že mám zánět a předepsala Macmiror complex 500 čipky na zavádění,vysledky z výtěru jinak byli v pořádku. Přitom jsem si i nechala předepsat Ha po dlouhé době co jsem ji nebrala. Začala jsem s čipky a dala si pauzu když jsem dostala menzes,nasadila jsem antikoncepci a po menstruaci se dolečila čipky které jsem brala asi ještě čtyři poslední. Při zavádění čipku se dá říct že sem byla v pohodě. Dobrala jsem je v pátek a v sobotu jsem venku trochu prochladla a měla menší výtok a večer pak jsem měla pohl.styk s přítelem. A den na to zase ty výtoky jak předtím,i s krví,trvá to už přes 14 dní. Někdy mín někdy víc. Muže to byt i z HA?? Než si mé tělo opět zvykne na hormony? Přítel teď začal mít svědění a menší výtok tak mu dokrot něco předepsal.. Já zkusím počkat po menzesu jestli při druhém platíčku budou mé problémy přetrvávat a když jo,tak si zajdu k doktorce,ale já tím trpím stále jednu dobu..se vylečim a pak na čas klid atd. To aby se přitel lečil semnou nebo jak?? Aby jsem to na sebe zase nepřenášeli,nebo máme mít pauzu v sexu když budu mít tyto problémy?? Děkuji za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, měla jsem velice poidobný problém, určitě musí přítel na urologii, aby ho také přeléčily a mě pak už pomohla až změna antikoncepce, už taky doktorka nevěděla co se mnou, stěry vcelku OK, ale antibiotika v podstatě žádná nezabírala...taky by byla dobrá po odbu léčby sexuální abstinence...jinak hrozí pingpongový efekt

  • Ahoj, měla jsme podobný problém, dlouhou dobu jsem se nemohla zbavit výtoků a zánětu, narození rpvní dcery mi mudr.napsala kapky co se dělají, udělali mi je ve špitále, dělají se nějak přímo na míru člověku....říká se tomu autovakcína, doufám, že sjem to nespletla, brala jsme to tři měsíce a nyní je to tři roky a v pohodě, žádnej zánět a nic :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist