problémy tam dole

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39251 19.5.2012 21:02

ahoj holky, newím kde začít ale zkusím to co nejpřesněji popsat...před třemi měsíci jsem měla první PS...vše bylo ok až za dva dny se dostavili nepříjemné pocity tam dole jakoby neschopnost se úplně vymočit. No a nakonec z toho byl zánět močových cest. Dostala jsem ATBéčka a dobrý...další týden ale po sexu nastali opět ty samé problémy ovšem odezněli...a já newím kde je příčina jestli jsou pocity nucení na močení a následné neúplné vyprázdnění moči normální nebo ne, zda se nejedná o vážnější chorobu a jestli to přejde nebo ne, případně nějaké rady.Budu ráda za všechny vaše odpovědí...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, normální to zrovna není, v těhotenství můžeš chodit močit pořád, ale s vyprazdňováním problémy nejsou. Může to být opět ten zánět, nebo i něco jiného. Některé záněty jsou slabší a tělo se s nimi samo vypořádá, proto mohly příznaky odeznít. Běž k lékaři, pokud to není nic s močákem zkus gyndu...a taky zauvažuj, zda nemá partner nějaké problémy, nebo rovnou pohlavní nemoc. Některé pohlavní nemoci nemusejí být u muže tolik zřetelné, ale ženě mohou způsobit vážné problémy, takže to nepodceňuj, zvlášť, pokud se to takhle stává po styku. Zajdi k doktorce, promluv si o tom s partnerem, pokud je s ním nějaká řeč a nespi s ním bez kondomu (i pokud užíváš jinou antikoncepci). Taky nevysedávej na studeném. :-)
    Ať se to brzy zlepší ;-)

  • Ahoj, měla jsem podobný problém. Zašla jsem si na gyndu, byl z toho zánět a tak jsem dostala zaváděcí tobolky.. Po necelém roku se zánět objevim znovu, tentokrát jsem poléčila antibiotikama a bylo vše v pořádku :) Ale chce to podle mne určitě chytit za včasu, ať s tím později nejsou problémy. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist