problém ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #348852 22.5.2018 18:39

Měla bych dotaz 😟 jedná se o mého přítele a situaci, která mne trápí. Od začátku co jsme spolu mi tvrdil, že je neplodný. Neměla jsem důvod pochybovat, vlastní děti nemá. Ochrana tedy žádná nebyla. Jenže já začala mít nějaké obtíže. S těhotenstvím jsem si to nespojovala, nebyl důvod pochybovat. Jenže když jsem to několik dní nedostala a potíže jako bolesti břicha, prsou a pod. Neustávaly šla jsem k doktorovi, mela jsem obavu abych neměla nějaký zánět nebo tak. No doktor mi provedl vyšetření stěry a krev a pichl mi injekci abych to dostala. Potom jsem si volala na výsledky a řekl mi, že vše je ok jen, že mám zvýšenou kladinu hcg, že to vypadá na těhotenství. Jenže já to za pár dní nakonec dostala. Cca po týdnu tt negativní, samozřejmě. O co tedy jde ... Přítel byl překvapený, když jsem mu to sdělila, nemohl uvěřit tomu, že jemu by se to stalo,sice z toho nakonec nic nebylo, ale jako by začal toužit po dítěti. Tohle vše stále ok. Jenže po pár dnech přišel s tím, že si zajde na spermiogram. Myslela jsem, že je to kvůli tomu, že skutečně tolik touží po miminku, ale nakonec mi tak nejak oklikama sdělil, že proto, aby si potvrdil, že je skutečně neplodný a tím by ze mě byla buď nevěrnice nebo lhářka. .... Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně, snad ano. Víte opravdu jej miluji. Nemám důvod mu lhát a nevěra nepřichází v úvahu. Dotklo se mě jak mne osočil. Ráda bych celou situaci nějak v klidu vyřešila, ale nevím jak. Není dítě, není důkaz. Řečeno hloupě samozřejmě. Nelíbí se mi status ani nevěrnice, ani lhářky. Nějaká rada jak to ustát? Nikdy jsem v takové situaci nebyla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • On si to třeba mohl myslet protože mu to nevycházelo s jeho předešlou partnerkou a doktoři tvrdili že žena je v pořádku..ale třeba si prostě jen vnitřně nesedli, takové prostředí taky udělá hodně, takže třeba jich tam má málo, ale tvoje prostředí je příznivé tak by to mimčo třeba přirozeně šlo..:-) třeba byl jen překvapený..

  • OveckaVeru22.5.2018 19:01

    Myslim si ze by to nemuselo byt uplne mireno na to ze si lharka, ale na to ze chce vedet sam jak na tom je...pokud ti to nerekl na plnou hubu (jako ze te podezriva), tak si myslim ze v tom nic spatneho nebude. Konecnoncu byses ho moa na rovinu zeptat ;)

  • Mi takhle tatinek rekl, ze do RL se necha zapsat az po dna.. taky dobry masakr.. a to podotykam, ze spoli tak nejako jsme nejsme.. ale facka to byla slusna.. takze dna ok, ale maly bude mit moje prijmeni..

  • Hele my jsme neplodni oba a mame dite. V tomhle ti bohuzel musi verit. Staci jedna spermie ve spravmou dobu a je to tam. Tohle mu bohuzel nijak nedokazes.

  • Ahojda, podle toho, co píšeš mi to připadá, že jsi byla opravdu těhotná (proto ten zvýšený hcg hormon, bolest prsou, břicha), ale protože ta spermie nebyla kvalitní, tak to těhotenství nepokračovalo dál. ... a pak přišla normální menstruace (jenže on to mohl být malý potrat). V raném těhotenství se může stát, že je těhu test negativní nebo na něm je druhá čárka tak tenká, že je vidět pouze proti světlu (to mluvím z vlastní zkušenosti). Zkus se na to zeptat doktora, protože by tady možná přece jen byla šance na mimčo. I neplodný muž může splodit dítě (nebyli by jste první). ... a tvůj přítel by se možná měl víc zaměřit na tom, aby na tom zapracoval ... V Centru asistované reprodukce jsou schopni vybrat tu nejlepší spermii a možná přece jen všechny spermie nejsou špatné. Zkus se okolo toho něco zjistit. Přeju vám oběma móóóc štěstí a zabojujte o mimčo. Stojí to za to. ;-)

  • Tak z jedné strany ho zkus pochopit, že Xlet žije v to, že je neplodný a najednou bys přišla a byla těhotná...nepřišlo by ti to divný?
    Každopádně by jste měli probrat jestli si je vědom možnosti, že i přes neplodnost se to stát může. Stačí jedna jediná "normální" spermie. Určitě mu řekli jaký % spermií má použitelný nebo co jim je.
    Sestra zkoušela před asi 4lety další dítě, ona v pořádku ale chlap měl špatný spermie, šly na IVF to se nezdařilo. Před 2lety se rozešli. On změnil bydliště, práci a má teď měsíční miminko. Prostě i když mu řekli, že to nepůjde tak to šlo.
    Chtělo by to probrat, že se stát může. Právě proto aby tě pak neosočoval, že jsi nevěrnice. To je pak akorát důkaz toho že ti nevěří a že má "zaostalý" myšlení vtom, že stačí ta jedna jediná dobrá pohyblivá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist