příznaky těhu = snad je to ok? :-)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35252 20.4.2011 10:07

holky, pokud mám nevolnosti a projevy těhotenství, je pravděpodobné, že se plodeček vyvíjí? Můj gyndr totiž před dvěma týdny zatim neslyšel srdce, tak mě připravil na variantu, že těhu nemusí dopadnout. Jdu k němu až za 14 dnů.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, nechci tě nějak staršit, ale já když jsem byla těhotná, tak jsem měla těhotenské příznaky i několik dní po revizi...bolení prsou, břicho mě pobolívalo pořad stejně( ale to nevím jeslti mě nejdřív bolelo, že mimi rostlo a pak bolelo proto, že jsem potrácela..to nevím)..musela jsem jíst každě dvě hodiny jinak mi bylo na zvracení, bolela mě hlava a atd atd...ale bůh ví jak to je...ale určitě budete v pořádku, hlavně se nestresuj..to je pro mimi nejhorší:-) hodně štěstí!

  • třeba jsi jenom otěhotněla o týden pozdějc než je výpočet podle poslední MS a srdíčko se tam teprve objeví, zezačátku ty výpočty nejsou úplně přesný

  • Kolikátý týden ti řekl minule že jsi?

  • ahoj, ja o mimi prisla v 8 tt a posledni dva tydny me uplne presly vsechny tehotenske obtize, uz mi nebylo spatne, ani se mi nechtelo moc na zachod, zkratka nic. doufala jsem jen, ze jsem mela stesti a nebudu tim tak trpet, ale pak mi doktor rekl, ze uz se mimi zkratka nevyviji. Takze jestli je ti porad zle, tak by to melo byt v poho. Drzim palecky :-)

  • Já nechápu proč všechny těhulky řeší, že když jim je špatně je všechno v pořádku, jakmile špatně být přestane, hned začnou vyšilovat, že se něco děje. Třeba já za celý těhu nepoznala ani jednu sebemenší nevolnost, ani jiný příznaky nebyly, kromě vynechané ms a rostoucího břicha a ted mám zdravýho dvouletýho klučíka :). Na druhou stranu vím o kočeně, která ještě v době, kdy ji doktor v 11tt řekl, že mimi se nevyvíjí měla nevolnosti a zvracela. Přestaňte se sledovat a užívejte těhotenství, co se má stát se stane, tomu nikdo nezbrání bohužel, ale určitě vše dopadne dobře :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist