priznaky tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375436 30.7.2017 11:08

ahoj je mi hloupé se ptát jelikož jsem byla těhu 3krát ale jaké jste měly příznaky těhu před pozitivním testem pokud jste nějaké měly? s přítelem se snažíme o mimi první měsíc, měřím BT i jsem dělala ovu testy jestli ovu vubec mam a kdy (zatim jsem to nikdy nezjistovala) ovu proběhla a me uz par dnu pobolivaji prsa a v podbrisku,chodim v noci na malou (coz nechodivam nebo nechodivala jsem)zacla me i v noci palit zaha (coz u me take neni obvykle pouze ve dvou tehu a az ke konci). MS by mela prit 3.8. takze na test je brzy jinak BT je stale vysoka vim ze klesa az pred MS. nejak si nemyslim ze by se to zadarilo hned prvni mesic ale co kdyby.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • samsonoh30.7.2017 11:17

    Budu se opakovat, ale připadaly mohou být u jedné ženy i při 5 těhotenstvích vždy jiné. Bolestivá prsa, časté čůrání či bolesti v podbřišku nemusí ještě nic znamenat, mohou být spojeny jen s PMS. Ale tím nechci v žádném případě brát iluze!
    Já jsem ještě před testem měla zvýšenou tělesnou teplotu (37,7-37,8) a pořád jsem chtěla spát. Byla jsem úplně mimo neschopná cokoliv dělat. U všeho jsem usínala. A to bylo vše.

  • Petrakim30.7.2017 12:12

    Jak před ms tak i tehu jsem to měla vždy stejně.mírne bolení prsou.Jinak zvýšená bt mi indikovala,ze asi bude tehu.

  • Me zacala pobolivat prsa.. po dvou porodech me pred ms uz prsa moc nebolela. Jeden vecer...to bylo minuly patek. Jsem citla prsa....strasniu chut na sex a ten vecer jsem chodila stale curat...at jsem premyslela nad tim kolik jsem toho vypila ze stale litam na malou. Do toho vecera mi test ukazoval jednu carku. A v ten moment uz jsem si byla jista ze asi fakt budu a druhy den uz byla na testu slaba carka. Takze intuice nezklamala. Je to jine nez pred MS. Jina bolest podbrisku...spise pichani nez bolest. No a pak uz kazde dve hodiny pocit hladu.

  • ;-) jo a jeste jsem mela take zvysenou telesnou teplotu...asi 37.1

  • Já jsem měla naprosto stejné příznaky jako před MS (bolavá prsa, bolesti v podbřišku a zvýšenou teplotu). Jediné, co bylo jiné byly ranní nevolnosti, při kýchnutí píchnutí v podbřišku a nechutnalo mi víno, všechno toto jsem příkládala psychice, která si přála být těhotná....

  • Když budeš hledat těhu příznaky ještě před potvrzením těhu, tak je určitě na sobě najdeš. A pak budeš strašně zklamaná. Tak to je.
    Pokud se snažíte teprve měsíc, tak se na měření BT a nějaké cílené snažení vykašlete. Prvního cca půl roku bych tomu nechala úplně volný průběh, milujte se dle chuti na sex a nevyrábějte mimino. Jedině si to znepříjemníte a znechutíte a chlap to nemusí ustát.
    Držím palce, ať se brzy zadaří! ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist