příznaky menstruace ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #112773 4.6.2013 12:58

Ahoj, jake ruzne priznaky muzou byt nedostavení menstruace? Mela mi prijit 30.5, ale porad nic. 31.5 jsem spala s přítelem, muze to tohle nejak ovlivnit?... ale kondom jsme pouzili. Bojím se, že nám třeba prasknul, nebo něco jiného. MS mívám někdy zpožděnou i 2 týdny, teď plaším po 5 dnech, ale mám strach :) Za poslední dva týdny jsem měla i problém s ledvinami a moč. měchýřem. (trpím na to). Taky na mě bylo docela dost stresu. Je mi 17. Děkuju za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to může být všechno se vším. Stačí stres, vyčerpání a i ta nemoc jak píšeš... Však ona dorazí neboj :-)

  • podla mna nemas preco stresovat, urcite MS pride, posunutie mohli sposobit aj Tvoje zdravotne problemy s ladvinami, keby vam praskol kondom, urcite o tom vies, neboj, bude to OK ;-)

  • Já mívám nepravidelnou menstruaci a nikdy jsem to neřešila... Až do chvíle, kdy jsem začala spát s přítelem. Od té doby (ale používali jsme kondom) jsem s napětím očekávala, jestli ms příjde, nebo ne. A když se mi zdálo, že už dva dny tu měla být a nic, už jsem hnala do drogérky pro test, co kdyby náhodou :D Takže bát se určitě nemusíš, jen nervy udělají svý a to věčné "Co když...?" ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist