přerušovaná soulož

Otázku položila: Anonymní uživatelka #76946 13.11.2012 9:17

ahoj,
chtěla bych se zeptat co si o tom myslíte a na vaše zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko13.11.2012 9:31

    Záleží především na Tvé životní situaci. Jediná, opravdu 100% antikoncepce je nesouložit. U všech ostatních riziko větší nebo menší (dle druhu zvolené atk) existuje.
    Já jsem na přerušované spokojeně 10 let a otěhotněla jsem vždycky jenom plánovaně. Zároveň jsme do ní ale nešli tenkrát ještě s přítelem hned, ale až po době, kdy dokonale poznal své reakce a naučil se ovládat, což může klidně trvat třeba rok. Někdo to taky nemusí zvládnout nikdy tak, aby to vyhovovalo oběma partnerům. Záleží tedy především na spolehlivosti a sebeovládání partnera. Taky jsme počítali s tím, že holt dítě se přitrefit může, sice dřív, než bychom plánovali, ale zvládli bychom to. Rozhodně bych do toho nešla v krátkodobém vztahu s někým, koho dobře neznám, nebo s někým, s kým bych rodinu jednou neplánovala a už vůbec bych tuto metodu nedoporučila třeba své dceři studující na střední škole...

  • Pokud jsi zajištěna, ty i přítel máte práci, mšá kde bydlet a děťátko by nebyl až takový problém, ano.
    Pokud ale studujete, nemáte zajištěné bydlení, finance, tak určitě ne.

  • venysek13.11.2012 9:19

    Pokud by to mělo být jako jediná antikoncepce, nešla bych do toho. Když mi to bylo nabídnuto jako možnost, protože kondom nebyl po ruce, nešla jsem do toho.

  • JanaRad13.11.2012 12:22

    Já napřed roky brala antinu, ale neberu přes rok a pořád ještě necítím, že jsem se zbavila všech jejích účinků. Teď vlastně cca 1 rok a 3 měsíce používáme pouze přerušovanou soulož a těhotná sjem za tu dobu nebyla...ani už nechci, máme tři děti a více si nemůžeme dovolit.
    Sice všude říkají, že je velmi nespoplehlivá, ale nám funguje - ťuk ťuk ťuk!!!! Určitě je potřeba partnera mít delší dobu, abych věděla, zda mu můžu věřit..přece jen nejde jen o mě, ale o případný další život!!!! Já už jsem v takovém věku a fin. situaci, kdy bych klidně šla na potrat, ač jsem byla celý život proti potratům..Takže nic neřeším, ale zatím máme kliku :-)

  • Prerusovane spolu s manzelem spime uz tri roky a bez problemu. Ale chce to dodrzovat jiste zasady a hlavne partner musi poznat vcas, kdy prestat.

  • Martasek8913.11.2012 14:11

    Pro nás to není metoda a neuznáváme ji. Párkrát jsem si z manžela dělala srandu a sám říkal, že prostě do toho nejde. Nikdy nevíš, kdy co kápne, ani to nemusí nikdo zaregistrovat a je zaděláno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist