preejakulační tekutina

Otázku položila: Sarah14 13.1.2012 18:43

Ahoj, chtěla bych vědět, zda je možné otěhotnět za předpokladu, že ejakulát byl mimo pochvu, myšleno tak, že jediné, co se do pochvy dostalo byla preejakulační tekutina. Vím, že tento dotaz může znít až dětinsky. Zajímalo by mne, zda tato tekutina opravdu obsahuje spermie. Po probrouzdání internetu jsem o tom přesvědčená tak půl na půl. Máte s tím některá osobní zkušenost? Nebo ještě lépe řečeno, či myšleno, otěhotněla jste některá opravdu jen z této "kapky lásky", tzn., že váš přítel nakonec třeba vůbec neejakuloval, abychom zabránily pojetí této otázky jako tak, že to "nestihl". Moc vám děkuji za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • staci kapka a je z tebe tatka - z tebe teda mamina :D kapka cehokoli, takze i z te preejakulacni se da otehotnet..

  • Není to nemožné,dle mého názoru.Ale hodně nepravděpodoné.Nikoho neznám.Abych pravdu řekla.:-)

  • Já takto otěhotněla.

  • Borlova13.1.2012 22:12

    Moje bývalá kolegyně nemohla brát antikoncepci kuli vysokému tlaku. Tak si dávali pozor. A má dvě děti z první kapky. Nejhorší a smutné je, že děti nikdy nechtěla.

  • Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat. Se svým přítelem jsem měla první pohlavní styk. Jestli se tomu teda dá přímo takhle v našem případě říkat. Mazlili jsme se, navzájem masturbovali. Po sléze si nasadil kondom a jednou do mě vniknul, né uplně, jen lehce. Ale přerušila jsem to. Necítila jsem se na to ještě dostatečne pripravena. Potom si kondom sundal a pokračovali jsme v pettingu. Oba jsme byli nazí a mám strach z toho, že když jsme na sobe jen leželi a občas se o mojí pochvu otřel, aby se do mě nedostala preejakulační tekutina. Četla jsem si o tom na internetě články a pořádně ani vlastne nerozumím tomu, co to vlastně je. Ale i tak mám strach, protože pri masturobaní jsem na jeho penise cítila mastnou "tekutinu" a tak soudím, že podle mého nazoru, by to mohlo být ono. Ale nevím, jestli i při mazlení a občasnem střetnutí penisu s pochvou, by se dalo otehotnet. A taky bych ještě chtěla dodat, že jsem byla panna, ale při vniknutí do mě prsty, protrhl panenskou blánu. Při masturbovaní k vyvrcholení došlo na břicho, mimo dělohu. Je mi 15. A mám strach z toho, že bych mohla otěhotnet. Já mám pořád strach :-( .. Probehlo to tenhle víkend, z pátka na sobotu. A dnes, už od pondělka, mám lehké bolesti v pobříšku a bolí mě ledviny, citím i bolest v prsou a na pleti se mi udělalo pár pupínku a asi cca za 7 dní mám dostat menstruaci, takže si myslím, že by to mohlo být z toho, protože takové bolesti pred menstruací mívám. Jenže né tak často dopředu. Jenže ted by to mohlo být ještě spojeno se stresem, který mám.. A zároven, kdybych dostala menstruaci, tak moje obavy z otehotnení vymizí.. Ale na druhou stranu se bojím toho, že ty bolesti v pobříšku jsou z toho, že bych mohla být tehotná. Snad menstruace dorazí tak jak má, nekde jsem ale i četla, že se klidne dostavit nemusí, at už ze stresu nebo z čehokoliv jiného a ženy, slečny, si pak myslí, že jsou tehotné, přitom nejsou. Tak snad to bude i můj připad.. Často chodím čurat, dneska dokonce i průjem. Prujem asi není priznakem tehotenství, řekla bych, že spíš stresu. Ale snažím se na to nemyslet, a i když na to nemyslím, bricho mě bolí. Asi to už mám tak natlačený v hlave, že mě to bolí porád nebo nevím :-(
    Myslíte si, že tehotenský test v mým případě není nutný? .. Dnes jsem byla u gynekologa, napsat si antikoncepci a sdelila jsem mu i svuj problém, o kterým píši tady a říkal, že šance otehotnení u mě je tak 0,1 %, protože penis nebyl zaveden do pochvy, tudiž se tam preejekulační tekutina dostat nemohla... Leželi jsme sice s partnerem na sobe, ale určite bych citila, kdyby do me aspon z lehka vniknul, ale to se nestalo. Jen jsem opravdu citila, že se pochvy párkrát dotkl... Myslíte si, že se mám bát otehotnení?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist