přechod na jinou HA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29174 7.7.2011 21:33

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat jak moc velká je pro tělo zátěž přechod na jinou HA? Přemýšlela jsem, že bych přešla na nějakou s kterou se mi bude lépe držet váha. Beru 3. rok Katyu, která patří k těm levnějším, tudíž bych řekla, že asi nepatří k těm nejlepším, co se tohoto problému týče. A existuje nějaká zaručená HA, při které by se mi mohlo dařit lépe váhu držet či zhubnout? Nebo je to úplně individuální? A jak je to s cenami? Děkuji za odpovědi. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jedinej doktor, kterej mi vysvětlil jak to je, je ten můj gynekolog.:D Cena HA je o značce, všechny musí být spolehlivé. Některá má více hormonů, jiná méně. Je to jen o těle, jestli ji přijme a zvykne si. Měla jsem Lyndinette ale kvůli pleti jsem přešla na Vreu, která má mnohem více hormonů, ale není moc nová na trhu, proto je levnější než treba Diane nebo nevim..;)) Říkal, že je to všechno vesměs stejné. Jasně, jedna ti vyhovuje, druhá ne, to záleží na každém, ale rozhodně nejdražší, neznamená nejlepší.

  • Ahoj, 5let jsem brala Diane35 po které jsem nabrala 20kg, přestala jsem ji brát a nechala si předepsat Minisiston. Už ho beru 3 roky a jsem naprosto spokojená. Váha mi šla dolů a pořád se držím na padesáti kg. Jinou už bych nechtěla, ale každému sedne něco jinýho.

  • Taky souhlas s tím, že cena neznamená ne/kvalitu. Vždy je drahá novinka-co se týká složení, aditiva, nové chemické látky, je to z důvodu vývoje a výzkumu, který se musí zaplatit, za nějakou dobu pharma prodá recept jiné firmě a ta "vyvine" generikum-stejné složení, jen jiný název - tahle HA sepak prodává levněji (bez nákaldů na vývoj).
    Já už teda HA neberu a nebudu brát, ale co jsem tak vyčetla, tak co se udržení váhy týká (nezadržování vody), tak jsou to HA co mají ve složení Drospirenonum.
    https://docs.google.com/document/pub

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist