porodní vložky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37534 16.2.2011 19:06

ahoj holky mam otázku sice takovou blbou na zasmáni proč musí byt do porodnice vložky bez skřidelek a lepicích pasku..
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • protože s těma lepícíma proužkama - dochází k zapařování. Prostě ty z té buničiny více dýchají. A že já jich spotřebovala......

  • a to máš jak s kalhotkama do porodnice - jsou íťované, tak propouští vzduch než klasické kalhotky

  • Ty porodnické jsou opravdu mnohem lepší než klasické, hlavně kvůli tomu hojení jizev. U předchozích porodů jsem měla vždy ty porodnické a byl klid. Poslední porod probíhal v jiné porodnici, kde jsem je nedostala, tak jsem používala nejdřív ty normální a udělala jsem velkou chybu - jizva se mi zanítila, udělal se tam vřídek a bolelo to jako čert. Začalo se to hojit až když jsem si pořídila zase porodnické.

  • Ono taky dostaneš v prodnici takové pěkné sítované šortečky, na které ty křidélka ani nejdou podle mě připevnit. Navíc ty vložky vyhazuješ asi po hodině :-) tamtěch by byla škoda. Je hlavně dobré si pořídit opravdu dlouhé ;-)

  • rodila jsem před měsícem a porodních vložek spotřebovala už v němocnici několik balíků a doma je potom používala taky. Jsou opravdu prodyšné a vhodné pro velice časté měnění, v porodnici jsme jich nosila i víc najednou (velké a na tom menší) a ještě i to mi kolikrát proteklo.

  • protoze jednak nepojmou to mnozstvi krve, jednak se v nich strasne paris a spatne se pak hoji rany a jednak i rezou, popravde, normalne pouzivam standardni vlozky jak pises, ale v porodnici a pak jeste i doma jsem si kupovala porodni a byla za ne vdecna, takova zaparena rana po siti je peklo!!!

  • no vidíš to ani nevím:-) nikdy jsem ty porodnické vložky neviděla:-) takže to pro mě bude také zjištění

  • Já už ty poporodní vložky viděla a jako největší odpůrce vložek mě tedy to co jsem viděla trochu vyděsilo : ))))

  • A teď už dost vtipkování, úsměv nás brzy přejde : ))

  • denninnka16.2.2011 22:08

    To mohu potvrdit, taky jsem jich v porodnici spotřebovala kvanta a měnila je třeba i po hodině ... Najednou jsem měla třeba i tři... Záleží na tom, jak moc krvácíš, ale po porodu je to opravdu síla... A hlavně ty s páskem by to ani nestačily brát. V porodnici jsme na tom každá stejně, takže ti to ani k smíchu potom nepřijde, neboj :)

  • ahoj,
    já jsem si do porodnice kupovala v drogérce porodnické vložky bez lep.pásků,a nakonec jsem je ani nepotřebovala...v porodnici mi dali ty jejich, byly silnější a líp absorbovali krvácení...ale jak někdo psal, že dostal v porodnici ty síťvané kalhotky tak u nás ne, buď si je musí rodička koupit sama, nebo si vezme normální kalhotky (to jsem udělala já a jestli budeme mít druhé mimčo, tak už to neudělám-radši koupím ty síťované).
    Já třeba měla menší spotřebu těch jejich vložek, nejvíc jsem krvácela první tři dny a pak mi to pořádně zesláblo...ale takhle když to čteš je to asi hrozný, ale v porodnici ti to fakt hrozný nepřijde

  • po precteni teto diskuze jsem honem bezela zkontorlovat, kolik vlozek mam sbalenych v tasce a s hruzou jsem zjistila, ze pouze dve baleni, jedno mensi a druhe vetsi, tak jsem utikala do supliku abych do tasky nahazela vsechny ostatni vlozky, ktere jsem si nechala na doma a s jeste vetsi hruzou jsem zjistila, ze v supliku zadne dalsi nemam!!!! takze zitra atakuju tesco a vykoupim vsechny porodnicke vlozky :) a jinak jsem taky pouzivala jenom tampony, tak se na tu vlozkovou smrst taky strasne tesim ;)

  • já byla spokojená s porodními vložkami Batist (mají je v lékárně) a neboj, vložky budou to nejmenší, co tě bude po porodu trápit ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist