poporodní kalhotky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23410 7.2.2012 13:37

Ahoj holky :-) Potřebovala bych trochu poradit s výběrem poporodních kalhotek 8-. I teď v těhotenství jsem v oblasti boků a zadečku pořád stejná, stále oblékám velikost 34, maximálně 36, ale všechny poporodní kalhotky (Jessa z DM, Chicco) začínají na velikostech 40 až 42...tudíž se bojím, že budou spíš padat, než držet :-) Mohly byste mi poradit nějaké poporodní kalhotky pro hubené? Nerada bych si koupila víc druhů a pak je vyhazovala s tím, že ani jedny nedrží...Díky za tipy :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poporodní kalhotky nejsou nutnost - obejdeš se bez nich. Svou funkci splní i pohodlné bavlněné kalhotky. Ty jednorázovky jsou nabízené hlavně proto, že po porodu se stavají nehody a krev lze obtížně vyprat (ale já v tom v dnešní době kvalitních pracích prášků zas takový problém nevidím :-) ).
    Zkus se zeptat ještě v lékárnách. A nech si to ukázat - nedej na velikosti (já si koupila vel.40 byla mi velká a pak to "protékalo" skoro všude :-) - takže jsem se vrátila k mým klasickým kalhotkám).

  • Zkus se kouknout po internetových obchodech.....většinou tam bývají větší rozsahy zboží i veliksotí, protože v obchodě by jim to jen leželo ve skladu, tak to nekupují. Nebo se zeptat v lékárně, také je tam mají s zkusit objednat velikost.

  • Já si je koupila v lékárně, velikost S, jsem také hubená a drobná, ale seděly dobře, v jedné porodnici nám je dokonce na prvních pět dní dali. Jsou fajn, že dobře věttrají, ale doma už jsem používala svoje normální kalhotky....

  • ahojky já teda nejsem žádnej drobek, měla jsem opačnej problém, ale koupila jsem v lékárně jednorázovky a byli naprosto super :-) Používala jsem je docela dlouho i doma, protože jizva mohla krásně větrat :-).
    A jinak moje kamarádka je hubeňour, může mít velikost taky tak kolem 36 a kupovala si kalhotky jednorázovky v lékárně a byli jí akorát, nepadali a taky je používala hodně dlouho.

  • Taky jsem hubená, koupila jsem si kalhotky v lékárně a rozhodně mi nepadaly :-) jsou pružné.

  • Lékárna.Dobré ,levné...Značkové poporodní fakt mít nemusím.:-)

  • Malé se dají v pohode sehnat v DM, tam si je muzes vybalit a podívat.. Já měla opačný problém a musela jsem mít ty natahovací šortky. Ale daly se přeprat, stačí troje...

  • V porodnici sem teda měla svoje starší kalhotky který sem věděla že potom můžu klíďo vyhodit a pak sem nosila jen stahováky. Ale jestli je fakt chceš tak v lékárně ti objednají jakou velikost si řekneš :-). Dokonce s emůžeš zeptat i v tom dm jestli budou mít někdy menší

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist