pomoooc

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37188 12.12.2011 12:31

Budou to skoro 2 týdny co jsem se vyspala s klukem , který se do mě 2x udělal.Bojím se , že jsem těhotná. Neberu prášky.Nějaká dobrá rada ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rada? Zajdi si na psychiatrii, tohle neni normální! Kolik ti je, že se nechráníš??? Je opravdu velká pravděpodobnost, že jsi těhotná. Tohle si měla řešit, než si se s ním vyspala. Nebo aspon hned po sexu, po dvou týdnech už je pozdě! Kdy čekáš MS???

    Bumik: Prosimtě, pilulka po neni žádná vražda! Lepší se "toho" takhle zbavit, než aby dítě trpělo u matky puberťačky;)

  • Udělej si test V DEN předpokládané MS;) z ranní moči, gs mamatest 10. Je levný, spolehlivý a máš tam dva. Až si ho uděláš, tak i když vyjde negativně, doporučila bych ti pro jistotu za dva dny, zase ráno, udělat ten druhý. Jestli těhotná nebudeš, tak má veliké štěstí a nech si napsat HA, nebo se chran aspon kondomem! Jestli se nepovedlo zadělat na mimino ted, tak to neznamená, že se to nepovede ani příště! Hraješ si s ohněm, uvědom si, co je miminko.. neni to hračka, kterou odložíš až ti bude na obtíž! Budeš ho mít s prominutím na krku celý život a ty za něj poneseš zodpovědnost, takže se příště chran! Doufám, že už ti je aspon těch patnáct!

  • full.avl12.12.2011 14:13

    teď to chce fakt jen čekat jestli dorazí MS a pokud ne, tak vám milý puberťáci gratulují k prckovi. :-DD
    A pokud ms přijde, tak aspoň máte ponaučení,že se máte chránit, třeba i tím kondomem, ty jsou za pár šlupek.

  • Verousek8912.12.2011 13:09

    V tuto chvíli je na rady pozdě. Měla ses chránit. Teď počkej na menstruaci, pokud se ti nedostaví v termínu, zkus těhotenský test. Pokud se ti menstruace dostaví, z velké pravděpodobnosti těhotná nebudeš, v takovém případě máš štěstí. Ale pro příště, určitě se chraňte. Prášky nutně brát nemusíš, existují i jiné metody antikoncepce, např. kondom.

  • Dobrá rada v této situaci ? Pokud jsi otěhotněla, na rady je pozdě, jestliže ne, máš alespoň poučení, že buď nesexuj, nebo se chraň !!! Více Ti zřejmě nikdo neporadí.

  • Ahoj, tady je každá rada drahá, je to od tebe nezodpovědnost, ale následky si taky poneseš sama. Jinak jestli je to už dva týdny, tak si udělej test, mě to po 14 dnech ukázal, že čekám miminko, nebo spíš počkej na začátek menstruace, jetsli nedorazí. Test si udělej z ranní moči a nejlépe mamatest 10. Když to bude v pohodě, tak si nech napsat antikoncepci, ať tu nemusíš řešit podobnou situaci. Jinak tady Ti stejně nikdo nepomůže, těhotná být můžeš a nemusíš. Tak udělej si test nebo zajdi na gyndu.

  • dobra rada? nespi bez ochrany s klukem, kdyz nechces otehotnet.. ja nevim proc holky nemysli pred sexem, ale az po sexu....

  • nějaká dobrá rada? jdi si koupit pleny, budeš je potřebovat, v tescu je myslím akce....

  • Těhotná být můžeš ale i nemusíš. A na to jsi měla myslet dřív ne? Do 72 hodin se může vzít po nechráněném sexu tabletka "po", ale na to už je pozdě. Udělej si těhotenstký test a budeš mít jasno. Tohleto vážně nechápu a ještě 2x...:D to jsi byla mimo, že sis to neuvědomila? Normální ženská myslí taky na následky. :)

  • Kolik ti je a kdy mas dostat MS? :-)

  • Dobrá rada? Udělej si těhotenskej test a doufej, že bude negativní.

  • Všichni tady píšeteže je hloupa že na to měla myslet předtímm, ale tim ji nepomužete.. Holka. :) Udelej si test nebo jen stači to že si nedostala MS. A už je jasne že v tom si. Když mimio nechceš.. Tak .. JE TO hnusný ale funguje to.. aspon u me to tak bylo. Domáci potrat.. lehni si do vany do vlažne vody.. a pak si tu vodu pomalinku zahřejvej a pak at t je horka hoooodne horka až budeš červenaa a pak se napij červenýho vina.. kleničku vina proste.. pak uvidiš jen jak se cela vyprazdniš a vyčistiš .. jestli ti to zafunguje tak budeš ok. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 607 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist