poceti,miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176399 30.9.2018 13:33

Dobry den.:-)
Mam dve krasne a zdrave deticky.Dvakrat jsem rodila cisarskym rezem.Mam stitnou zlazu,ktera je v poradku.Stravuji se dobre,beru kyselinu listovou.S pritelem by jsme si prali treti miminko.Dva mesice se snazime a oba jsem mela pozitivni testy a vzdy dorazia ms.Priznaky jsem mela vse,vynechani ms,mam nepravidelnou ms a ani pak nevim,kdy je ovulace.Milujeme se casto...ale trapi me,ze se miminko neudrzi.Nevim,Vzdy jsme mela viditelne dusiky.Co jste treba Vy pouzivali na poceti! Co pomohlo? A proc se vlastne mimi neudrzi? Jsem z toho nestastna...vim,dva mesice to jsou...ale jsme zdravi a nikdy jsem problem s otehotnenim nemela,Antikoncepci jsem nebrala a neberu.Co by jste prosim doporucili? Psychika dela dve a tak jako i ostatni lide mam povinnosti a tak trosku rozladena jsem.Ale snazim se byt ok.:-) Mate zkusenosti? A co Vam pomohlo ,aby se mimisek udrzel a neodesel? Nejaka podpora na poceti?:-) hodne jsem cetla o gelech atd...ale nemam zkusenosti.Moc dekuji za Vase odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co jsi měla za test?některé např.Dr.max poslední dobou tohle dělají ale ne jen ten,ale i Benu,pepino atd.Nejlepší je podle mě od clear blue.Já brala po potratech utrogestan(jako na začátku dalšího těhu)jinak kromě kyseliny listové nic.2měsíce je málo,najdi si nějaký koníček třeba ti to pomuže.Držím palce.

  • Asi bych radila nedělat testy moc brzy, ale až po té, co měla dorazit nejpozději MS (já vím, je to těžké při nepravidelné MS, sama musím testovat až nějaký den po 40.DC, ale zase do té doby člověk může snít a má naději...), protože toto je prý normální, vlastně snad normálnější než otěhotnět a běžně to ženy ani nevěděly. Prostě vznikla nějajá chyba - v buňkách, při spojení a td. a nevyšlo to, vše odejde menstruací, třeba o pár dní opožděnou...Já neberu ATK celý život, chráníme se max přerušováním a vlastně vůbec nevím, zda jsem byla těhotná opravdujen 4* nebo k něčemu mohlo dojít i vícekrát...běžně se totiž netestuji...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist