po pohlavním styku, mi vytelka krev.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #102431 29.12.2012 21:35

Dobrý den , je mi 14 let a mam problém , se svým klukem jsme měly už pohlavní styk , a po něm mi vytekla krev:')
Je to normální nebo by se to mělo řešit ? :')
Děujů za odpověd':')

moc všem děkujůů;))

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hlavně si myslím,že ve 14 by si sex mít neměla!!!!!

  • Je to normální a pokud krev dál neteče a nic tě nebolí, řešit to nemusíš....spíš bys měla řešit, že jsi ještě pod zákonem a pokud by se něco stalo, může mít tvůj kluk problémy.

  • Pokud,ti vytekla krev jednorázově a už pak ne.Mnělo by jít o "protržení panenské blány" některé ženě se to stane,může mírně špinit,krvácet,nebo se to na těle nepoznamená jinak.
    Pokud tě nic jinak nebolí řekla bych,že je vše v pořádku a při dalším sexu by se to stát nemnělo :-)

  • Měla by ses nejřív informovat, co to všechno obnáší a pak až se vyspat se svým klukem. Došlo k protržení panenské blány, nechápu kam jsi spěchala. Teď už jen doufám, že jste mysleli aspoň na ochranu! Protože když nevíš, že při prvním sexu dojde k protržení panenské blány, předpokládám že nebudeš vědět ani to, že bez ochrany může dojít k otěhotnění...

  • Neboj, je to normální :) Většina žen poprvé krvácí a já krvácela i při několika dalších sexech,panenská blána se vždy neprotrhne celá napoprvé :) Je to v pohodě.

  • 1) je-li tvému klukovi 15 nebo víc, může jít za sex s tebou do vězení. Proto další sex odložte na dobu, kdy vám oběma bude alespoň 15 let. Zasloužíte si oba výprask! Navíc by jsi si měla uvědomit, že potíže by mohli mít i tví rodiče...
    2) protrhnul ti panenskou blánu, proto ta krev. Je to normální. Nechrání to ovšem před otěhotněním. Vzhledem k tvému věku nejspíš neseženeš ani pilulku po, tedy teď se musíš modlit, abys nebyla v tom... Kdy a jak si udělat těhotenský test se dozvíš na netu (v den očekávané menstruace). Udělej si ho i v připadě, že menstruaci dostaneš normálně (pro jistotu. Cca týden po menstruaci)
    3) tohle pod kontrolou mít musíš vždycky. Jednak proto, aby jsi nespala s každým, kdo půjde około, jednak proto, abyste nezapomněli na antikoncepci!!! Ve vašem případě bude ideální kombinace kondom + spermicidní lubrikační gel nebo krém Pharmatex. Ale až po tom 15. roce. Do té doby byste si měli vystačit s líbáním a mazlením, nic vám neuteče a následky sexu by mohly být strašné pro tebe i tvého přítele.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist