pichani podbrisku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34576 26.8.2011 14:24

ahoj vsem, ..dnes mam 5. den MS (uz je slabsi ) ale porad mam dost silne pichani v podbrisku .. ptam se na to proto, protoze nikdy tyto "menstruacni problemy " nemam a zadne pichani obvykle nepocituji.... proto nedokazu posoudit zda to k ms patri a byva to normalni.... dekuji za odpovedi a postrehy, pripadne srovnani, jak to mate vy ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky:) Když jsem nebrala HA, měla jsem někdy MS úplně bez bolesti, jindy s takovejma křečema, že jsem se nemohla narovnat. Pak když jsem začla HA brát se to zlepšilo, ale stejně se někdy stane, že mám bolesti i ted. Myslím, že je to normální;) ale pokud jsou to opravdu veliké křeče a nemíváš je, tak by nebylo na škodu to gynekologovi třeba aspon při preventivní prohlídce říct;)

  • ahojky, já taky HA neberu, také poslední dobou trpím na silné bolesti až křečovité...svému lékaři jsem se svěřila a jediné co mi nabídl, byla HA, což jsem odmítla, protože se snažíme o miminko...minulý měsíc jsem už ani kvůli snažení nebrala žádné léky na bolest a málem jsem nabourala, protože se mi udělalo za jízdy slabo :-) ale bolesti začli až když jsem začla pravidelně sexuálně žít, do té doby nic významnějšího ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist