pesar - zavádění a vyjímán

Otázku položila: Anonymní uživatelka #330648 16.2.2019 16:04

ahoj, ptala jsem se tady na pesar a už jsem pořídila. mám nejmenší FemCap i gel. Zatím zkouším nanečisto zavádět. Vůbec mi to nejde. Tak bych ocenila rady a vaše zkušenosti. Než zavedu, jsem si schopná čípek lokalizovat, ale pak při zavádění pak vůbec netuším, jestli jsem dost hluboko, jestli je správně natočeý a najednou prostě vůbec nevim, kde ten čípek je a ani pak moc nedokážu zkontrolovat jestli je teda na správném místě, vždycky mi ale přijde docela nízko a jak je i z takového tuhého materiálu, tak si říkám, že by to pak přítel mohl cítit :/ A při vyjímání když pak taham za poutko se mi vždycky uvnitř úplně naruby převrátí ta krempa - je to ok nebo by to pak mohlo ještě způsobit nechtěné otěhotnění?
zkoušela jsem už asi třikrát, zatím dost neúspěšně, tak si říkám, že ještě budu chvíli zkoušet, pak bych možná zkusila Cayu, s tou to bude asi jednoduší, ale zase mi přijde, že i při správném zavedení nemusí úplně vydržet na místě a není pak tak spolehlivá, zatímco s FemCapem je to sice boj, ale když už se povede, je na něj spoleh.
Tak co myslíte, že dělám špatně? Jak dlouho vám trval nácvik než se úplně zadařilo? poznáte vždy bezpečně, jestli je správně zavedenej? Jak hluboko ho máte? Je při sexu cítit? A obrací se vám taky při vyjímání? Díky za všechny rady a zkušenosti

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy16.2.2019 17:22

    Nasazení chce cvik, ale jakmile na to přijdeš, pak už to jde hned. Důležité je ho zmáčknout a delší stranou ho strčit dovnitř. Mě nejvíc zabírá, když ho dovnitř vsunu a pak co nejdéle ho držet zmáčknutý a zastrčit ho co nejdál, pak teprve pustit. Pak už jen prostředníčkem dotlačit k čípku, objet prstem kolem dokola a párkrát dřep a drží. Zavádím jej ve dřepu, to je čípek nejníže. Při vytahování se mi krempa také otočí. K otěhotnění by dojít už nemělo, je nutné dodržet danou dobu, kdy musí být po styku uvnitř. Že je dobře zavedený poznám podle toho, že když jej zmáčknu, tak se prohne jen malinko, zatímco když úplně na čípek nedosedá, dá se jednoduše prstem promáčknout dovnitř. Nácvik mi trval asi 3-4 zavedení, než se zadařilo. Při sexu jej necítím já, ani partner. Taktéž kombinujeme se spermicidem a navíc ještě přerušujeme. Bohužel gyndař mi říkal, že měl pár pacientek, které přes něj otěhotněly.. Ale těžko říct, jestli měly správně zavedeno, jestli měly spermicid, jestli nevytáhly příliš brzy apod..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist