pesar jako pomocník pro otěhotnění ??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #20636 2.6.2011 11:16

Ahojte snažilky,
dostali jsme s manželem nápad, zda by nám pomohl pesar k otěhotnění.. Jsme oba zdraví, ale nedaří se nám už skoro rok.. Tak jsme si říkali, když bychom po styku zavedli pesar, abychom spermijky "dotlačili" do čípku, jestli by to mělo nějakej efekt.. Podle mě to za zkoušku stojí, co myslíte? Pesar může v pochvě zůstat až 48 hodin a kdybychom to zvládli při otevřenym čípku......???? názory?? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj no já myslím, že pomoct to může, prstíková metoda snad taky zabírá, a tohle bude možná ještě účinnější. Zkusit to můžeš, bude tě to stát jenom ten pesar. Rozhodně bych v to ale nevěřila jako v nějaký zázrak.

  • :D, tak tohle mě asi ještě nikdy nenapadlo. čistě teoreticky ano...nejvíc sperma se prý nabere, když vyvrcholíš a po nějaké době až partner...ale to už je moc dávno, co jsem to někde četla.

  • cudla2.6.2011 23:14

    Nevím,ještě jsem neslyšela,že by to někdo zkoušel,ale proč ne?
    Jinak já jsem taky o první mimi přišla v 9 tt. /tehdy jsem otěhotněla asi po 3 měsících snažení/ a po revizi to nešlo a nešlo,povedlo se až za rok,vlastně v době,kdy jsem se na to až tak moc nesoustředila.Když člověk moc chce,tak to asi fakt nejde.Vím,že je to těžký,ale ta naše "hlava" má na to opravdu velký vliv.Držím palce,podařilo se jednou - podaří se i podruhé :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist