pálení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22684 14.2.2011 19:45

Ahoj děvčata,

mám prosbu, zda jste to někdy neměly nebo nevíte co s tím. Jsem v 33tt.. nevím jestli to má nějakou spojitost, ale měla jsem ted i chřipku a kašel. No a ted mě pořád pálí v krku až dolu k žaludku. Začíná to níž za mandlema. Pálí to něco jako, když cucáte mentolový bonbon jen trochu mírněji. NOrmálně to nepálí jen když jím nebo piju. Když si dám třeba něco kyselějšího nebo sycenou vodu tak je to intenzivnější. Jen podotýkám, že žáha mě pálila několikrát a tohle je uplně jiný:-( nevim co s tím.. doufám, že jsem to napsala srozumitelně:-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl14.2.2011 22:07

    Ali já to mám taky, a mám prý podrážděný krk z toho kašle.. Prý je to jakoby potrhané. Mě třeba to nejen pálí ale i jakoby řeže. :( Jediné co můžu poradit je to co mi poradila dr na tom plicním a to http://www.docsimon.cz/zbozi/aloclair-gel-na-afty-8ml prý to pomůže i na to. Jenže je docela obtížné si mazat takhle krk ze vnitř. Skoro pokaždý se mi zvedaá žaludek. A pak se nesmí hodinu ani jíst a ani pít. Ale prý na to zabere jakýkoliv gel co je na afty. Říkala že by to za pár dní mělo ustoupit, jen nevím jestli to můžeš v těhotenství, proto dávám odkaz aby sis to kdyžtk pročetla.

  • něco jako že tě pálí na plících - průduškách? tak to má ted můj manžel, měl chřipku (v lednu měl podezření na zápal plic a 14 dní ATB) a ted měl týden chřipku - 2 dny horečky a pak už dobré, ani kašel ani rýmu ale sám tvrdí že mu to sedí na průduškách a pořád ho tam bolí...takže si myslím že je to následek po tom nachlazení, ono je to ted docela síla - na ty bacily opět nemáme. My to mažeme od energy - Artrinem - což je na zánět nebo Droserinem, což je na dýchací potíže, a do toho bere Flavocel (ten beru i já v těhu a může se ) - jsou to vit. C + obsahuje nějaký Ibišek což je dobrý na průdušky (já co beru Flavocel jsem neonemocněla ani nachlazením ani chřipkou). Takže bych bud zkusila nějaké mazání (at už Tymiánku od Justu nebo energy) a uvidíš..a přidat vitamínů a pořád odpočívat - může se to vrátit. šípkový čaj atd..držím palce..moc pít.

  • No, podle mně tě normálně pálí žáha :) Zkus Rennie apod a když to nepomůže, tak to řeš s dr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist