otázka na těhulky a maminky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23410 20.5.2011 12:50

Ahoj, holky, chci se zeptat, kdybyste si nedělaly těhotenský test, podle čeho byste poznaly, že jste těhotné? Ptám se proto, abych své domýšlivé hlavě nějak rozumně vysvětlila, že se jedná pouze o PMS a ne o začínající těhotenství :-)) Miminko s přítelem plánujeme až na pozdější dobu s ohledem na okolnosti, ale stejně bych byla ráda, kdyby to náhodou vyšlo ;-) Poslední cykly mám totiž vždycky něčím zvláštní a už mi přijde trapné se pořád testovat...Třeba tento cyklus jsem měla kolem 20DC bolesti v podbřišku, jako bych to měla dostat, což se pak obvykle stane nejpozději do 2 dnů...no a nic...21 DC bolestivá prsa na dotyk, 22DC řezání v prsou - jako jakási ostrá bolest kolem bradavek ale ty bolesti v podbřišku už vesměs nejsou...Normálně 27DC už je 1.den MS, ale teď všechny ty příznaky začly nějak brzo...Shoduje se v něčem tenhle výčet PMS příznaků s těhotenstvím?
Díky za virtuální těhu test :-))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pred menstruaci nijak. :o) Vsechny priznaky prisly az v 6.tydnu (nevolnosti, unava, bolesti svalu) Pred menstruaci to byl klasicky cyklus s klasickou PMS, kdy me kazdy mesic bolely prsa pred menstruaci a kazdy mesic jsem byla naladova a hladova. :o) Pak prsa neprestaly bolet a menstruace neprisla a bylo to. :o) Preju ti, aby se to povedlo co nejdriv, ale asi musis pockat vzdy aspon na 1. den ocekavane MS.

  • dennytesarova20.5.2011 13:03

    Ahoj, mě od ovulace píchaly vaječníky a za tři dny mě děsně pálily bradavky. A asi za týden mě bolela celá prsa a už jsem nemohla spát na břiše. Tohle jsem nikdy před ms neměla, tak už jsem tušila, že se něco děje. MS se nedostavila a jsem ve 13 tt. Jestli chceš jistotu, tak musíš testovat. Určitě nejsi jediná kdo se testuje každý měsíc,já to ďála taky. Tak přeju ti aby to náhodou vyšlo :))))

  • Simone20.5.2011 13:32

    Hele, ono je to zrádné. Já jsem kolikrát měla typické znaky těhotenství: bolest prsou, pálily mě bradavky, nesnášela jsem některé pachy (např. po vůni kokosového tělového mléka jsem šla hned), dokonce i ranní zvracení probíhalo. Kdybych byla snažilka, určitě bych si myslela, že jsem natuty těhotná. Takže se na to fakt nespoléhej a raději se testuj každý měsíc - no a co ;)

  • Ahojky, já jsem měla hodně oteklá prsa a vystouplé žilky, mívala jsem to i před MS, ale takhle hodně ne :-) Ale myslím si, že opravdu jedinou záruku ti dá až těhu testík a paní dr., naše myšlení je mocný čaroděj :-) Držím Ti palečky, aby to vyšlo :-)

  • Ja jsem to poznala dle bolesti kostrce a nemohla jsem ani udelat krok. Pri prvnim tehu se mi to objevilo, i pri druhem tez a pri tretim sem ani nemusela dela test :-) A jinak priznaky jako bolesti prsou, bradavek, zvraceni,....se objevily az pri vynechani MS.

  • Já jsem poznala, že jsem těhotná podle toho, že se mi zvětšily prsa a při poskoku nebo tlaku na bradavky bolely a taky jsem v době, kdy jsem to měla dostat, nepociťovala typickou bolest v podbřišku. Dělala jsem si test brzo a byl ještě negativní, ale já jsem stejně cítila, že jsem těhu, no a za týden už byl ten test pozitivní. Jindy jsem mívala dost silné křeče v podbřišku tak den před MS a teď nic, naopak, fit jako rybička, jen ty prsa bolely.

  • jasomka20.5.2011 20:10

    já se taky pořád testuju, vždyť už jsem to 2 měsíce nedostala,jenom mi přišlo pořád trapný si chodit ty testy kupovat, jsem si říkala že ta lékárnice si asi myslí že jsem cvok, tak jsem začala střídat ty lékárny a nebo posílat někoho jinýho z rodiny. a co podle BT? já jsem asi podle teplot konečně odovulovala (aspoň si to myslím) tak snad se zadaří. přeji ti aby ti to tou "náhodou" vyšlo . papa

  • alimos21.5.2011 8:32

    Psychika je mrška. Příznaky můžeš mít jakékoliv a bohužel i falešné. Já měla jen svědění bradavek :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist