nwm co dal

Otázku položila: Pao 6.4.2011 20:57

od doby co jsem dostala poprve menstruaci dost trpim na vytoky...ted v listopadu me zacal sex s pritelem bolet.. zasla jsem na gyndu ale ze nic nenasli a ze to bude psychika.. jenze mi to teda nedalo a sla jsem znovu.. jedinne co mi rekla je ze neco nasla napsala mi globule macmiror complex 500 nevysvetlila proc na co .... globule jsem dobrala ale sex boli porad.. v jednom miste jsem jakoby strasne stazena ale jen na prvni zasunuti a pak je to v pohode...ale popravde u kazdeho sexu si pripadat jak panna je lehce otravne....nwm co dal poradne?? navic se mi pridali pred a po menstruaci hnede vytoky ktere jsem nikdy nemela....
jeste k tem vytokum vzdy jsem mela bud tekutej a nebo lehce mazlavy... ale ted se mi ty konzistenci i barvy meni....
chci zmenit gynekolozku ale to je v jinem dotazu :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macmiror byva na smisene zanety nebo tak neco, zrovna jsem ho nedavno taky dobrala.. PS me taky boli, i po macmiroru, tak mi ted doporucili Gynocaps na vaginalni mikrofloru, taky jsem cetla zeje dobre pri takovych bolestech masirovat hraz- jsou na to nějaké speciální olejíčky. Jenže ty máš i ty výtoky... sama bych to neléčila, určitě si zařiď nového gynekologa :) ... jestli ti od těch bolestí pomůže tak mi děj vědět -byla bych ti vděčná :)

  • To stažení se mi také stává. Je jako by užší (nepřipravená) :-D, ale chvilku po prvním vsunutí si jako by "zvykne" a roztáhne se. Nevím, jestli je to normální a stává se to víc lidem, ale já bych to jako překážku neviděla. Jen musí být partner ohleduplnej a zezačátku pomalu zasouvat až tě to přestane bolet.

  • Macmiror je antibiotikum a antimykotikum zároveň-obsahuje 2 účinné látky. takže ti to nasadila jako sichr,kdyby tam něco přece jen bylo.

    Někde jsem jednou četla,že pokud holka 14 dní s nikým nespí, tak se jí pochva vrací na velikost "jako panna". Ale co je na tom pravdy nevím.

    Pokud trpíš na výtoky, není špatně používat Femigel jako prevenci před sexem. Jinak hodně lubrikujte. Pokud vám bude sex drhnout,tak je větší riziko infekce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist