nevim =(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 5.5.2011 18:53

ahojte ženy potrebovala bych poradit , tohle bude asi dotaz jako od najivni holcicky ale bez te me s nadhledem :D beru uz nejaky ten rok antikoncepci , vzdycky jak prisla 7 denni pauza tak za 4 dny po dobrani platicka sem dostala menstuaci , ale ten ejhle uz je to 6 den a nic , sem takova nervozni s toho , myslite ze bych mohla byt tehotna ? beru antinu pravidelne , sice je v letacku vzdy napsano at se to bere ve stejnou hodinu ale nekdy si ju vemu v 6 nekdy v 9 podle toho do kolikati spim ....poradte cim by to mohlo byt , mohla bych i pres antinu otehotnet ? ..dekujiii vsem kdo mi tu neco pisne , zatiim :)

Odpovědi správkyň témat

  • Ano, i při užívání se dá otěhotnět. Zvláště, když tomu člověk trochu pomůže (léky, průjem, zvracení, zapomětlivost, nepravidelné užívání, třezalka...).
    Na druhou stranu při užívání HA může menstruace i téměř vymizet. Tak jako tak, než pozítří začneš užívat nové platíčko musíš si udělat těhotenský test. Pokud bude negativní, klidně začni užívat a starosti si nedělej. No a pokud bude pozitivní, tak hodně štěstí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist