nespolehlivost česká pošta

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63585 7.12.2012 14:54

Ahoj holky, jsem nemocná a jsem celý týden doma, zvonky mam zapnuté. V kaslíku byl ve středu lísteček (doporučené psaní) že jsem byla nezastižena a že si mam dojít na poštu !, tak naštvaná volám ve středu na poštu že jsem doma at mi koukaj dopis přinést znova že mam horečky, a nebudu na poštu lítat kvůli líné poštačce! Paní které jsem volala se mi omluvila že to ihned vyřeší, v pátek mam očekávat poštačku s dopisem ( prý mi zdarma mi dopis opět dodají), což je dnes. V kaslíku nic není a nikdo tady nezvonil.>:-[ !! (poštačka chodí v 10h) Nevím jestli to myslí vážně nebo si ze mě dělají srandu. Tak že si hezky dojdu na poštu a pěkně si snima popovídám, a milá rozhodně nebudu. Není to poprvé co se toto stalo !. Holky máte taky tak neschopné doručovatelky české pošty ? nebo mam na to smůlu pouze já ? chci si stěžovat někam /výš/. Jak by jste se zachovaly vy ? Dík.

Ahojky, tak stížnost na poštu jsem psala, přišlo mi vyjídření z pošty a z čtú že chyba nebyla na jejich straně ale na má protože jsem prý nebyla doma. Tak že prd se vyřídilo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • je to naprosto běžný postup pošty. U nás je stále někdo doma (rodiče v důchodu) a co chvíli máme ve schránce lístek, že máme něco uloženého na poště. A nejvíc se bavím, když je to druhá výzva a tu první nám nikdo nedal.

  • Jo ja to znam ale pouze kdyz zaskakuje za naseho postaka tak take jen hodi oznameni do schranky a ani nezazvoni a to podotykam ze bydlime v prizemi....

  • Verousek897.12.2012 15:23

    My tuto situaci zažili už tolikrát, že už se ani nerozčiluju, protože to nemá smysl, nic to nevyřeší. I jsme si několikrát stěžovali, ale vždycky to akorát zametli pod stůl. Maximálně poslali odpověď s omluvou, ale ta je k prdu, když se to děje stále a stále :-p Ale asi před 14 dny jsem mluvila s naší doručovatelkou a omlouvala se mi, že teď před Vánoci toho mají tolik a nařízený takový trasy, které nejsou schopni zvládnout, tak se nemám zlobit, když mi něco nepřinese a jen nechá papírek ve schránce. Akorát si neodpustím.. pokud možno nenadávej slečnám/paním na přepážce, protože ty za to nemůžou. Pokud to chceš řešit, tak si musíš zjistit, která doručovatelka to konkrétně dělá a stěžovat si na ni.

  • Já si připadám jako kdyby nám doručoval někdo jiný. U nás (Vysočina - vesnice u Nového Města na Moravě) s tímto žádný problém nemáme. Nikdy, ale opravdu nikdy se nám nestalo, že bychom našli ve schránce lístek aniž bychom byli doma. Záleží na doručovatelce a vypadá to, že na Vysočině jsou solidní a dělají práci tak jak by měli.

  • Já mám to ,,štěstí", že se mi ani neobtěžují házet oznámení do schránky. 10 dní jsem čekala balík. Až jsem si vyžádala od odesílatele číslo balíku, tak jsem najela na net a zjistila, kde balík je. Byl poškozen a už pět dní uložen na poště u nás. Ale že bych se o tom třeba mohla nějak dozvědět, to ani náhodou. A to se mi stává dost často.
    Posledně jsem se pro balík táhla pěšky na poštu. V 9.měsíci jsem tam půl hodiny spocená ve svetru čekala než příjdu na řadu. Jedna telefonovala a druhá si třídila losy či co a to tam stálo dalších 20 lidí. V létě jsem se vdávala a od té doby mi přišly 3 dopisy na svobodné jméno, které mi naprosto bez problému vydali. A když jsem se ted po té půl hodině dostala na řadu, tak mi ženská řekla, že mi obálku nedá, že v občance nemám svobodné jméno. Tak říkám, že už 3x mi dopis dali, tak že za to nemůžu, že je nový typ občanek. Začala jsem hledat, jestli nemám ještě nějaký starý doklad s fotkou a ona, že mi to bez oddacího listu stejně nedá. Takže já spocená, bolavá a bez obálky fičela nasupená domů jak sviňa. Otáčela se po mě celá pošta, jak jsem zuřila. Na poštu jsem šla 15 minut a zpět asi 5. Se divím, že jsem neporodila. :-D

  • Tohle mi udělali 2* potřetí jsem si stěžovala, protože nikdo nezvonil, q i jsem kvůli balíku zůstala doma, a nic jen upozornění nezastizen.. Prostě se jim nechce zdržovat asi je to u všech jak koukám.. A to se vymlouvali, ze nevěděla kde ma zazvonit přitom jsou tu jen 4 byty a na zvonku mám jméno napsáno..:-o

  • Máme! Taky už jsme s manželem několikrát byli stěžovat! Jsem na mateřské, a když má něco přijít, tak na to čekám, hlavně, ted v zimě, protože pošta je celkem daleko, a na netu vidím, kdy mi má co přijít... No, a co myslíš? Nikdo tady nezazvonil a lísteček ve schránce!

  • venysek7.12.2012 17:06

    I mě se to u nás stalo.. Teď, když jsem doma, není až tak problém si to ohlídat, protože bývám doma, když pošta chodí.. Naštěstí se to neděje pořád, ale jen občas, takže to beru tak, že někdy je prostě blbej den..

  • A.t.i7.12.2012 18:02

    Jo to je naprosto normální. Když jsem ještě byla se synem doma, tak jsem také zásadně nacházela ve schránce lístečky, že jsem nebyli zastiženi. Ale to by mne ani tak netrápilo. Víc mi vadilo, že k nám chodili cizí dopisy a naše dopisy házeli bůhví kam. Vždy byla na obálce natištěná adresa a od nějaké aktivní pošťačky přeškrtaná a přepsaná na jinou, jen jméno zůstalo původní. Takže jsme si se sousedy vzájmně předávali poštu. Bůhví, kolik se toho postrácelo.:-(

  • Pošta je čím dál horší. Místo Balíkuůdo ruky ve schránce lístečky, pokud teda aspon lístečky. Čekala jsem věci mladé do školy a týden to leželo na poště, aniž by se někdo obtěžoval na to upozornit. A to bydlíme v centu města

  • Taky mám velice špatné zkušenosti s poštou. Objednala jsem si něco přes internet , na balík čekala a pořád nikde. Za pár dní mi volala paní, že se jí balík vrátil, že na dané adrese nebydlím. To se stalo 2* za sebou a paní odjízděla tenkrát na dovolenou tak mi to raději poslala PPL a pro ně jsem na dané adrese bydlela. Zajímavé pro někoho tu bydlím a pro někoho ne.

  • no obcas malo zmacknou zvonek, ze fakt nezazvoni. ale rekli jsme jim, ze maji poradne zvonit, klidne i vickrat (jsem na materske, dopo vetsinou doma byvam) a tak si tady postacka zvykla, ze nez vyleze z auta tak zatroubi a potom teprve zvoni ;) takze dobre :) ale driv se nam to stavalo, je to o domluve s konkretnimi dorucovatelkami..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist