nechráněný styk , HA neberu, je mi 15.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56711 26.2.2013 12:43

Dobrý den chtěla bych se zeptat... Jsem ještě nezkušená 15 ale minulou neděli což je 17.2 jsem spala s mým klukem... včera taky.. přišla sjsem domů a byla sem nějaká unavená tak sem si lehla.. když sem se probudila bylo mi hrzně špatně od žaludku a měla sem migrénu po mamce.. ted se bojím že jsem těhotná... na gyndu se bojím jít a mamce se to taky bojim říct.. co mám dělat..? už sem z toho zoufalá..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zjistit si předem, o čem je sex, jak se chránit, atd. Sexovat umí každý, ale pak se divíte, že jste v tom. V očekávaný den menstruace si udělej těhotenský test a zjistíš více. Mohlo ti být špatně z něčeho jiného.

  • To je hrozný s váma mladýma, nevíte o sexu absolutně nic ale hned se do toho musíte vrhnout.Taková nezodpovědnost to jsem ještě neviděla... Příště než s něčím takovým začněte, zkus se třeba aspoň mrknout na internet jak co funguje a hlavně jak se chránit. A kondomy se dají koupit i v jiných velikostech a pokud mu nebyl ta jste to bez něj dělat neměli, je tu hodně velká šance na to že můžeš být těhotná. A jestli se ti to vyhne, tak doufám že pro příště už nebudeš tak nezodpovědná a o ochranu se postaráš sama, tím myslím zajít si na gynekologii a nechat si napsat antikoncepci....

  • Moje rada je jediná....Přečti si nějaké informace o ženském těle, o tom jak funguje menstruace, co je to antikoncepce a pak teprve s někým spi. To je pořád dokola tohleto.

  • Děti děti, kam chvátáte? Už si připadáte tak strašně dospělý? Nejste. Ani by jste dítě neuživili tak proč to děláte? Vždyť je to tak krásný vodit se za ruce, dotýkat líbat se a po tom hlavním jen toužit... Dítě je následek sexu - když ho mít nemůžu - nesouložím, nebo se chráním. Chce to předem uvažovat, co by bylo kdyby se stalo. Spousta 15ti letých dětí se vychloubá co už zažili, ale věř že se jen vychloubají pokud to bylo z třeba právě proto abys nebyla pozadu. Pokud to bylo abys ho neztratila - tím bys právě poznala, jestli tě má rád... Ale vím, pro tohle jsi sem nepsala...:-) Takže špatně ti může být i ze stresu, zda právě se nemohla stát nehoda, výčitky co na to máti, pokud trpíš na migrény, též to může být tím. Zakup těhotenské testy v lékárně, klíďo bych je zkusila i 2dny před ms pokud bys byla nedočkavá, uvidíš jestli se něco objeví - z ranní moči, ale to je vše v návodu. Stojí do 50,- Kč. Tak držím palce ať nic. A kolikátý den mestruace to bylo - kvůli pravděpodobnosti, pokud máš pravidelný termín?

  • To jsi byla unavená z toho sexování a špatně ti bylo ze strachu, že bys mohla být těhotná. Pravděpodobnější je, že těhotná nejseš, ale to víš, stát se to mohlo. Kdybys to nedostala, tak si udělej za 14 dní test. Ono je dost možný, že se ti menstruace odsouvá tím, jak seš ve stresu. A nepanikař, všechno se dá řešit, akorát by to nebylo nic příjemnýho :-( Když se bojíš k doktorovi, tak si nakup kondomy (neslouží jenom jako ochrana před početím) a hlavně je používejte! Pokud by s tím měl tvůj partner problém, tak s ním nespi - ty seš ta, která by si nesla následky celej život...

  • inthense26.2.2013 12:54

    ahoj,ted uz s nim nic neudelas.tak 15 dni po sexu si udelej tehu test a pak to rekni mamce,kdyz to dopadne tehotenstvim.nechces si zajit k lekari pro antikoncepci?15 ti bylo,tak ti je da a nemusis mit strach uz po sexu,jestli budes tehotna

  • Už jsem tu tohle psala u jiných podobných otázek, ale stejně se musím opakovat: pokud nedokážete nést následky, nejste na sex připravení. Pokud se nedokážeš/nechceš starat o svou vlastní ochranu, musíš se připravit na to, že se možná budeš potýkat s nechtěným těhotenstvím, a případným potratem. Nezažila jsem to, ale předpokládám, že to není nic příjemného. Vážně chceš mít tohle jako hlavní vzpomínku na začátek svého milostného života? Pokud vám jde o uspokojení a nemůžete se ovládat a nemáte vhodný kondom, existují přece i jiné nekoitální aktivity (takové, kdy nedojde přímo k sexu). Ať už to dopadne jakkoliv, doufám, že ses z toho minimálně poučila a přeju ti, aby to nebylo tou bolestivou cestou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 273 otázek, kterým se dostalo 271 767 odpovědí a 409 839 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist