návštěva u gynekologa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31650 25.6.2012 13:09

Ahoj holky,po roce snažení chci zajít ke gynekologovi. Protože již chci řešit to, že se nám s manželem nedaří, chci se vás zeptat co máme čakat a co nás asi nemine. Jakým vyšetřením si projdeme a případně i názory co konkrétně pomohlo vám. Zatím jsem nic na podporu těhotenství nebrala, menstruaci mám pravidelnou. Bazální teplotu jsem si neměřila ani netestovala.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, napíšu jak to probíhalo u nás po roce neúspěšného snažení. Navštívila jsem gynekologa, nabrala mi krev na hormonální profil a napsala doporučení na terapii - cvičení podle Mojžíšové. Dále žádanku na vyšetření průchodnosti vejcovodů. Manžela poslala na spermiogram. Podle výsledků Tě pak buď může převzít CAR - centrum asistované reprodukce nebo Ti i gynekoložka může předepsat něco na podporu těhotenství - minimální stimulaci a přirozené snažení o miminko. Držím pěsti :-)

  • Ahoj, asi trošku odbočím...my jsme se s manželem snažili přes půl roku a když to nešlo, nechtěla jsem to hned řešit přes doktory. Spíš jsem se zajímala o bylinky a různé přípravky. Cyklus jsem měla více méně pravidelný. Zkoušela jsem kontryhel, ale nic. Pak po delší době GYNEX a hned jsem otěhotněla. Je pravda, že manžel bral selen, zinek. Možná bych naposledy ještě zkusila tohle. Samozřejmě je to ne vás. Tohle je naše zkušenost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist