místo MS špinění a TT negativní.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #76774 30.10.2012 14:58

Ahoj holky, mám takovou otázku...s manželem jsme měli 12.10. sex (nechráněný) a datum by odpovídalo ovulaci, v pátek (26.10.)místo menstruace dorazilo jen špinění, první den bylo slaboučké, druhý den takové silnější (tmavě hnědá) a na papíře se už objevila i krev, ale jen trošku a třetí den opět slaboučké (světle hnědé) a dnes už nic, jen ze mě v docela velkém množství vytéká něco bílého až světlounce do žluta, tohle jsem ale nikdy neměla, co to může být? 27. v sobotu jsem si dělala těhotenstký test, ale vyšel negativní... Tak nevím, co to teda je?

Související otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko30.10.2012 15:08

    Zkusila bych test dnes nebo zítra ráno znovu. :)

  • Zkus ten test ještě zopakovat ;-) Já měla test v den předpokládané MS negativní a pozitivní mi vyšel o týden později.

  • Trápí mě to samé.. :( Nejdříve MS nedorazila, tak jsem byla na vyvolávací injekci a když včera dorazila, byla jako hurikán (měla jsem silné křeče, jak přes den, tak v noci) a dnes už jen hnědé špinění. Tak jsem si udělal test a byly //. Jsem z toho úplně paf.. :) Tož jsem zvědavá, jak Ti to dopadne.. ;)

  • Ahojte ja jsem 36DC a MS nikde a test porad / tak cekam na // myslim si ale ze Ovu byla později tak cekam.Citim se jako bych mela MS dostat kazdou chvilku ale porad nic tak.Ptala jsem se tady uz na tuto otazky kdy vyjdou // a bylo mi zdeleno ze muze byt az 50DC pozitivni v nekterych pripadech..:)drzim palecky at tam jsou //.Snad je budu mit take ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist