menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40785 27.5.2012 16:47

Dobrý den,
chtěla bych vás poprosit o radu. První menstruaci jsem dostala v únoru a poté i druhou v březnu po čtyřech týdnech, jak je zvykem. Ale třetí a i čtvrtá mensturace se vůbec nedostavila. Jak je to možné? Co mám dělat? Těhotná být opravdu nemůžu. :) Předem děkuji za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad27.5.2012 17:50

    Přesně jako moje dcera!!! Dostala jednu ms, pak po 24 dnech druhou a teď už je to asi 29 dní a nic... Ale ono to nevadí, tělo si musí na nový režim s ms zvyknout. Hormony ještě nejsou 100%, takže si to dělá, co chce...
    Jo a dcerka taky není těhotná, na 100%, nemá ani kluka, bude jí 14 let

  • Toto se může dít 2 roky, tělo není stroj, takže trvá delší dobu, než se cyklus srovná ;)

  • Neboj. :) Je to uplne normální.. Tyhle začátky jsou takové. Já sem měla prvni MS v prosinci pak další mesic to samé ale o dva dny pzději a pak sem ji rok neměla a pak to už začalo normálně.. Všem trvá než se cyklus ustálí .. Klidně i rok po tom co maš MS každý mesic , tak začíá byt ustálená.. :)

  • To je normalni.. ja to mela naopak.. dostala jsem ms v listopadu a potom nic az v breznu a td uz to je cca normalne..telo si musi stanovit svuj rezim.. takhle to muzes mit cca 2 roky nez se to spravi.. a kdyby to bylo dele tak bys mela zajit ke gynekologovi.. ale zatim je to v poradku :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist