menstruace 10.DC ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184332 31.3.2019 12:16

Mám takový problém,před 13 dny jsme dostala ms,HA neberu,menstruace trvala všeho všudy tři dny,poslední den jen slabounké špinění,ale za sedm dní po té divné ms jsem začala zase krvácet,krvácím už čtvrtý den,nic mě nebolí,po té divné menstruaci jsem si pro jistotu dělala tes,negativní,k doktorovi se chystám ale je tady až za 14 dní.
Je tady někdo kdo měl něco podobného a podělil se se mnou o zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Áno, aj mne nedávno zblbol cyklus a ms prišla 17 dc. Predošlá ms bola krátka, zrazu sa akoby zastavila - podľa všetkého prišla ovulácia 5-6 dc (inaj bežne chodí 17-18 dc). Pár dní dozadu tu inak bola podobná téma tak neviem, či je niečo vo vzduchu :-D Rozhodla som sa počkať, či cyklus nabehne normálne a až ak by sa to zopakovalo to riešiť s gynekológom, ak sa telo spamätá samo je zbytočné do toho zasahovať zvonka napríklad liekmi, mohlo by to narobiť viac škody než úžitku ;-)

  • Jo, měla jsem to tak před lety.....a byla z toho nakonec těžká prekanceroźa čípku a musela jsem na konizaci. Ale může to být hafo věcí, i banalita. To ti ale nikdo jiný než lékař neřekne.
    Nepanikař, až budeš mít lékaře, tak tam zajdi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 484 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist