mam jet do porodnice??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22268 6.1.2012 19:25

ahojky omenzonky...chtela jsme se zeptat....ve stredu, kdyz jsme se vratila ze zachodu jsme mela pocit jako by mi zacinala odtekat plodova doda.....vratila sjme se na wc a na kalhotkach sjme mela jakoby docela dost velky mohry flek s bilim hustym jakoby vytokem....myslim si ze to byla hlenova zadka....od te dob mi casteji tvrdne bricho mam u toho i bolesti jako pri silne ms...mam i pocit ze se maly moc casto hybe. v prumeru se hybe co 10 minut....myslim si ze to neni normalni.....jsme 36 tt.....uz od zacatku mam bricho dost nizko.nekdy mam i pocit jako by my maly mel vypadnout...je to takovy tlak na pipku ze mam pocit ze mi praskne.dneska me i zacaly pobolivat zada.merila jsme si jak mi tvrdlo bricho a bylo to od 17:36 do 17:43 a pak 18:01- 18:03.....a ted mam co cca 5 minut takovy tlak v brise..asi co 10 minut tak na 1 minutku...mivam i pocit jako bych mela mezi nohama mokro....co myslite mam jet do porodnice? jsme prvodoricka..... a mam strach mam zasebou potrat ve 13 tt...diky moc za rady:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dej si teplou koupel. Když to poleví, nic se neděje. Porod by se rozjel. Jestli si nejsi s čímkoli jistá, řadši do porodnice zavolej, poradí ti. Hlenová zátka může odcházet i dva týdny, bývá hnědě nebo krvavě zbarvená. A zkus se uklidnit, stres tomu všemu nepřidá. Jo a dej vědět, co a jak.

  • Souhlasim s anonymkou, já bych už do tý porodnice volala, aby mi poradili... Tak pak dej vědět jak jsi dopadla... :)

  • Ahoj, může jít o poslíčky, které by v teplé koupeli měli povolit, pokud máš podezření na odtok plodové vody, tak si vem porodnickou vložku a když to bude pokračovat, tak ji dovez do porodnice, oni to polejí nějakou tekutinou a poznají, jestli je to plodovka nebo ne. Pokud to v teplé vodě nepřejde, tak jeď do porodnice. Já teda poslíčky neměla a porod mi museli vyvolat, tak zkušenosti nemám. Mamina co se mnou byla na čekacím pokoji, tak ji praskla voda a ta voda odtékala, že si musela tu vložku měnit, takže to asi poznáš, když to stále poteče. Já měla na konci těhu výtok, tak to může taky být, nebo ti postupně bude odcházet hlenová zátka. Hlavně klid, když si nebudeš jistá, tak jeď, nebo tam zavolej.

  • rodíš :-) ale asi to není až tak hrozné, když máš čas ještě napsat tendle román :-) DRŽÍM PALEČKY a pak sem napiš, jak to probíhalo, určo vše dobře dopadne !!!!!!!!!! jinač, určitě pokud si do teď nic nepodnikala, tak fič na pohotovost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist