ma cenu delat OVU testy kdyz mam syndrom polycystickych vajecniku ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56031 26.1.2013 22:13

Ahojky, chci se zeptat, mam syndrom polycystickych vajecniku a zajimalo by me jestli ma cenu delat si ovulacni testy. U pco neni ovulace, ale i tak mam kazdy mesic vytok, hlen a bolest bricha. Ovu testy jsem delala a jsou negativni, tak nnevim co to je. Nejake zkusenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1326.1.2013 23:04

    Me v roce 2010 rekli ze mam taky PCOS a poprve jsem otehotnela prirozenev unoru 2012 ( to nedopadlo) a po te znovu ten samý rok v kvetnu opět prirozene a ted mam necele 3 tydny do porodu :-) me radili snizit vahu,ze syndrom muze zustat,ale presto muzu normal fungovat,dolu jsem dala 15kg,pak sice pulku opet nabrala,prestala jsem kourit,ale jak se zdalo,pomohlo i to a ja zacala fungovat jak mela,MS mi zacala chodit,pak se zpravidelnila a otehotnela jsem...nejak se to samo srovnalo.Co ti k tomu rekli?

  • Ahoj, mě jednou gynekolog taky řekl, že mam PCOS a že budu mít problém otěhotnět. Mám přitom pravidelnou menstruaci a otěhotněla jsem hned. usoudil to podle zvětšených vaječníků, ale já pak někde na netu četla, že to ani PCOS být nemusí. a moje nová gynekoložka nic neříkala, tak si myslím, že to možná ani nemám...jak na to přišli Tobě?
    Kontryhel jsem pila pravidelně a taky jsem jedla med s mateří kašičkou a myslím, že ovulaci normálně mívám (teda před těhotenstvím). navíc u PCOS být ovulace klidně může, jen prostě občas vynechá, co jsem o tom četla já. jinak jsem slyšela názor, že pokud člověk nějak zdravě cvičí alespoň pět hodin týdně, je jen malá šance, že bude mít rozházené hormony.

  • Ja mam prej taky pcos,ale mam ovulaci normalne. Jen pres ty puchyrky proste monentalne nemuzu otehotnet.beru prasky co by meli pomoct. Delala jsem si tento tyden obu testy.v utery byla testovaci slabe videt,takovy dusik,za 2dny byla silnejsi a bylo mi receno ze je pozitivni.takze ja mam pcos a ovulaci taky.potvrdila mi to i doktorka na vysetreni.

  • Taky mám PCOS, ale opravdu přirozeně neovuluji, zhruba tak 1-2x za rok. Jen po vyvolání léky.

  • Petra327.1.2013 10:21

    A nechceš zkusit měřit bazální teplotu? Tak by jsi alespoň zjistila, zda ovulka opravdu probíhá nebo ne.

  • Zkusila jsi treba Nosifol? Precti si tento clanek.
    http://sdeleni.idnes.cz/mate-potize-s-otehotnenim-vyzkousejte-nosifol-fr5-/ona_sdeleni.aspx
    Myslim, ze by ti mohl pomoct. Sama ho uzivam.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist