ledvinový čaj v těhu?

Otázku položila: jasomka 30.12.2011 13:36

ahoj děvčata, mám takový problém, včera mě začaly bolet záda, teda nevím jestli to jsou záda nebo ledviny, bolí mě to nad křížem, jen když se hýbám, jsem ve 26 tt, myslíte že můžu ledvinový čaj? mám ho od lerosu, bez chemických přísad, je vněm list břízy, nať zlatobýlu,vřesu, přesličky, truskavce, máty a kořen jehlice.
nebo jestli máte někdo jinou radu ráda vyzkouším, díky za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych ho teda asi nepila, přeci jen jsou to bylinky a je jich hodně a v těhu se ty bylinné čaje moc nedoporučují. Spíš se poraď s lékařem nebo lékarníkem - určitě ti něco poradí :) ...Jinak mě záda taky bolí jako čert - ale to patří k těhu,tak jeslti to náhodou taky nebudeš mít z toho...

  • ja piju jen bylinkove caje v tehu..primo pro tehulky.. nebo hermankovy,matovy..vim ze by se nemel jen zelený čaj ale jinak muzes vsechno... v rozumne mire...

  • Urologický čaj se v těhu nesmí!!!Jen máš močové problémy.Jen když ti ho doslovně doporučí Dr.Pokud máš močové obtíže nemusíš utrácet,ale stačí vypít 1,5litru vlažné vody.Ne teplé,jinak to působí průjmově.

  • Já bych ho nepila, bezpečný rozhodně není...Jediné co je tam ok je ta máta, a bohužel i ta jen v malém množství. Neznamená to, že když je něco z bylinek, tak je to zdravé ;-)
    Nevím jak jsi přišla na to, že jsou to ledviny. Ty jsou pevně usazené a rozhodně ti nebudou reagovat na pohyb, takže bych doporučila spíš začít posilovat zádové svaly ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist