kvasinky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #8882 8.8.2011 3:59

Ahoj holky,
ráno sice klušu k doktorovi na stěr, ale přesto máte nějáké rady? Jsem 23+0 a vypadá to že mám kvasinky. Delší dobu mám bílý výtok (nesvědil ani nezapáchal), což se píše že je v těhu normální, takže jsem to neřešila. Teď jsem měla trochu stresu a navíc dva dny nosila kalhotky z umělých vláken (ty bavlněné došly, jak kynu tak už mi jich je většina malých). No a teď tu bloumám, nemůžu spát, protože to neskutečně svědí!
Nevím co mi napíše Mudr., co se vlastně v těhu může, ale koupím si i vaginální lactobacily na doléčení. Dá se ještě něco udělat - hlavně teď akutně proti tomu svědění?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky jsem na ně v těhu trpěla a moc mi pomohl bílý jogurt - opravdový jogurt (hollandia, Activia). Stačí nabrat na prst a natřít pochvu zevnitř. Několikrát denně zopakuješ. Je to přírodní a mě to fakt pomohlo.

  • Ahojky, me to taky v tehu sem tam svedi. jednou jsem si dala bíly jogurt,ale ne dovnitr, jen tak zespod a koupila jsem si intim gel a ten pouzivam dvakrat denne. A mas pravdu, ze po tech "umelych" to bohuzel byva, ale kdyz jine dosly, co mame delat ze :-)))

  • Bílý jogurt je jednorázová pomoc, která pomůže na krátkou dobu obnovit správnou mikrofloru v pochvě, ale rozhodně bych kvasinky přeléčila. Kup si Lactacyd - modrý, je na podrážděnou pokožku, bude skvělý i po porodu, ale pozor, i častá hygiena škodí. Já celé těhotenství brala GynOcaps preventivně. Jedná se o přírodní produkt bez předpisu, který jsem si 2-3 x týdně zaváděla a byla jsem bez jakýchkoliv obtíží.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 588 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist